Video daki beyanınızı hatırlatmak vazifem oldu. ÜLKEMİZE DÜRÜST FİRMALAR LAZIM! SÖZÜ ÖZÜ BİR!!!! Dansözlük yapmayan! Şirketinin arkasında duran!!!
Printable View
Kimse kalmadı, utan bir damla,
Millet başka yere mi yazıyor ben mi . Bryatla arası 200 oldu
Buraya yazıldığı zaman birileri kalaya basliyor. Tadı olmuyor buranın. İzlemek daha iyi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağır malsın net!!, hisseyi kast etmiyorum..
Hisse hakkında gram fikri yok ortalığa salya saçıyor bildiğin bir şey varsa yaz elini bağlayan yok, yoksa da çemkirme.
Son iki kap müthiş hahahha yeni gelen zımbırtı kap atmayı öğreniyor galiba katılım ilkelerine göre hassasiyet taşıyan varsa aranızda size de sinyal vermiş olabilirler.
320 altında heybe itina ile doldurulur çıkarsa malımız inerse nakdimiz var u30 u100 ne varsa primli sıra kimde acaba ekim ayı borsa ayı her koşula hazırız
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
sn Ha Gayret bunlarda dansözlük ata sporu kukla müdür ona öğretilenin dışında herhangi bir şey söyleyemez yatırımcıyı bir silkeleye bilseler gayrimenkul satışını bile gölgede bırakacak kaplar haberler okuruz bunlara fırsat veren kendi payıma konuşuyorum kansızdır çok malım var daha da çok olacak bekliyoruz acelemiz yok bakma poz kestiklerine 40 doların altında onlarda hayvan gibi zarardalar.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir