https://haberglobal.com.tr/saglik/is...goruldu-106386
:notr:
Printable View
MSB: Bir kahraman silah arkadaşımız tahliye edildiği Şht. Tümg. Aydoğan Aydın hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur
Günaydın kafe , iyi haftalar
İzmir ve İstanbul merkezli 62 il ile KKTC'de FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda 459'u muvazzaf 532 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
Belli valla. Motorlu kurye işini herkes yapamaz, iyi seviyede motor kullanma ve zamana karşı yarış gerektirir. Hergün onlarcası ölüyor veya yaralanıyor. Ve bütün ülkeyi sanki motor kurye yapacak kadar istihdam açığı varmış gibi konuşuyorlar. Gerçekten akıl tutulması, vicdan körelmesi, ruhun satılması. Şu tip haber yapanlara gerçekten acıyorum bu kadar vicdansız bir şekilde menfaat kovaladıkları için.Akşam yastığa nasıl başını koyabiliyor diye.
Geçen gün cebinde kalan son 12 TL yi eşine ve çocuğuna verip intihar eden gencin haberini gözlerim dolarak okumuştum. Bu ülke topyekün vicdanıyla, kalbiyle hareket etmeyi öğrenmeden çok fazla birşey beklemiyorum...
Ramazan’ın ikinci haftası ve Ramazan bayramı ise ilgili kararın verilmesi beklenen cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor , toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak