Diğerlerini bilmem Hulkdaki adam bizim memed
Printable View
Diğerlerini bilmem Hulkdaki adam bizim memed
Martinimin pulları... gece de geçtim yolları...
Aslan mican geliyor, saymaz karakolları...
vay benin canım micanım, dünyalarda bir canım....
rakı koydum fincana... hele bakın micana...
kör olasın kel seyit... nasıl kıydın bu cana...
Memedabi batmaz, 5 i extend ettiler dayan abey buradan bi 5a.1.3 çekerse o sıkıntı işte
Çağrı pazartesiden itibaren endekste ciddi anlamda yukarı yönlü hareket bekliyorum. Bu taban serisi bu haberlerden sonra devam edemez kör göze parmak olur. Yine tavan da aynı sebepten çekemezler ellerinde mal da kaldıysa dalgalı piyasa şartlarında alacak verecekler.
Eski hikayeye geri döndük bankalar hariç diğer kağıtlar yukarı gitmek istiyor. Bu dönemde borsanın düşmesi hiç kimsenin işine gelmiyor.
İttifak holding Yönetim kurulu başkanı Adnan çolak mecnur colagin oğlu. Akdere eski yönetim kurulu başkanı. Sordum orada çalışıp ayrılan bunlar yüzünden. Bunların işi gücü borsa dedi.
Reklam konusu yazan abeyler olmuş.
Abilerim. Yannış anlamayın. Siz neyseniz. Reklamlar da o yani.
Bana paso bisiklet, tesla, hyundai ve mersedes elektrikli araç reklamları geliyor. Bunlara bakıyorum.
E karı bakana da karı gelir abi söyletmen her şeyi işte da :)
Akdere ekibi gerekirse milyarlarca lira para bulabilir. Bunlar bir kişi değildir 11 kişide değildir. Bunun her bacağı da vardır.
Kişilere takılmayın dayı.
Resmi kaçırırsınız.
Akdereden gelmezse, boklu dereden gelir. Para gelir dayı. Ucuz mal gider dayı. götüren borsacı ise korkacaksın -> borsacı satamayacağı malı götürmez dayı.
Bu millete ucuza mal satılmaz dayı.
Herkes ekmeğine bakacak dayıcım.
MEMEDABİ NE DİO DİNLEYİN:
Beyin cerrahının ne yaptığına yorum yapabiliyor musun.
Borsacıya ne sıfatla yapacaksın?