Geri alımların etkisi olabilir.park halinde çok hisse var biraz geri alıma yuklenseler 50 uzerine atar aslında.
Printable View
Bayram üzeri %50 nakite geçtim.hazir güzel faiz varken biraz nemalanalim.onumuzdeki hafta 9binli rakamları gösterecekler usul usul indiriyorlar sabah artı aç akşam ekşi kapa..senaryo aynı bayramdan sonra Allah kerim.
Şöyle kenarda 💯 milyonumuz olsa forumdaşlarin hatrina tahtacinin da yönetimin de aklını alicam ama maalesef 😂
Normalde tatilin Faizini son hafta verirdi ama eski kafaya döndüler galiba.dolarin artması lazım .geçen sefer de enflasyon senelik 10 dolar 5veriyordu aradaki farkı bir gecede kapatıyor sonra simsekcim aman dikkat 😂
Dolar aynı yabancı bozup borsada %20 yapıp dolar alıp gidiyor😃 bir iki senelik faizi 15 günde alanlar var
Şişecam borsadaki işlemler nedeniyle spk denetimi istemiş!
Hırsızın adı “Yavuz” mu acaba 🤔
Dalga mı geçiyorsununuz ey yönetim?
Al-sat tut değildir
bilançoyu sızdıranları bulmak daha kolay ey kırmancho!.yabancı payları %20nin altına düşmüş.piyasa değeri defter değerinin altına inmiş.at topu speklere.ulen iş yatırım gibi tahtacın var milyonlarca dolarlık fon yönetiyor onu bile kullanamıyorsunuz sonra suç bir kaç spekte öyle mi?
hadi oradan! al şirketin %20 hissesini blok olarak kapat işleme.nasıl olsa yatırımcının parasına ihtiyacınız yok.sağa sola borç bile veriyorsunuz.azalt halka açıklığı yap %20
garanti nasıl 12 liradan çağrı yaptı şimdi kaça katladı.yol çok da sizin gibi yönetimde yapacak g.t yok.
tabi spek koca tahtayı manipule edecek hem de negatif yönde ulan kağıt ne çıktı ki manipule edecek kadar kazandıracak-kaybettirecek
önce viopa baksınlar ben tüyo vereyim.yoksa kimse milyonlarca lirayı hareket bile edemeyen hisseye bağlayıp manipule etmeye çalışmaz.
iğneyi kendilerine batırmayı öğrenecekler