İnsanlar son 2-3 ayı hatırlıyor. Seçimlere kadar;
Borsada sürekli beklenti yaratılıp yenilere gelin derken mevcutların doyup gitmesine izin verilmeyecek diye düşünüyorum.
Printable View
İnsanlar son 2-3 ayı hatırlıyor. Seçimlere kadar;
Borsada sürekli beklenti yaratılıp yenilere gelin derken mevcutların doyup gitmesine izin verilmeyecek diye düşünüyorum.
Msci Small Cap eklenecekler
Hayırlı traşlar çöpleri şişirip mecburi fonlara devir teslim
#AKFYE #ALFAS #BIENY #CWENE #EUPWR #RYSAS
ahh ahh sen adam olmazsın.:28:
4400 den 7700 e gelmiş bir borsa bi zahmet bi düzeltme yapsın demi.Yapmasın mı ?
6700 lere düşse yine aynı ağızlar 16700 lere çıksa 15000 e düşse de aynı ağızlar.
Ara düzeltmeler harici düşmez kardeşim bu borsa anla artık şunu ha düştü çöktü battık bittik 6700 bi bakmışsın hop çevirmişler 9000 diyor.
2000 den beri ha düştü ha düşecek dolar bazlı altın bazlı cart curt derken 7700 olduk be .
2022 başlangıç 2000
2022 enflasyon yüzde 100 (min)
2022 en yüksek 5700 (oha çüş waşşş)
düzeltme 4400
dikkat edilirse o senelik enflasyon kadar katlamış borsa düzeltmenin dibi oluyor
Hadi 4400 den kalkış desek enflasyon yine yüzde 100 ne olması lazım 8800.
7500 deyiz.(7700 ü gördü)
Daha senenin bitimine 4.5 ay var.İzleyelim görelim bakalım.
Endekiste düzeltme başladıysa şayet yarın şort açmaya izin vermeden basarlar diye düşünüyorum. Yok çuvala mazut için se bugünkü hareket verdiğini geri alır, yarın bakalım nolcak :he:
Bence short için bi sert basalar lar.Sonra çok sert gerisin geri alırlar sonra bi daha basarlar (esas shortçu doldurma ) sonra zınk diye durdurup önce hafif sonra biraz hızlı sonra yuh artık şeklinde alabülürlerrrr.
Ben olsam öyle yaparım.Neeee ahahaha
Yatırım değil batırım tavsiyesidir.
Endeks de düzeltme olacaksa bile short da çok çok çok az adama para kazandıracaklar.Daha evvel hep böyle oldu yüzde 7 çakıyor yüzde 5 gerisin geri alıyor yüzde 1 daha alıp yüzde 5 basıyor.dönüp yüzde 4 alıp yüzde 10 basıyor dönüp yüzde 8 alıyor.
Bi geriye dönüp bakıyorsun yüzde 15 20 düşürmüş tepeden ama sen değil para kazanma short da para bile kaybetmişsin.ahahahaha
Nerede eski düşüşler yedire yedire böyle manda boku gibi yapışırdı piyasa .
Çok zalım oyuncusun gundwane abi :he:
Ama dikkatli ol :) kulislerde konuşulana göre senin gibi ortaölçekli heriflerin peşine düşmüş baronlar varmış
ABD ADR
Fiyatları bankalarda yukarı gösterme çabası var gibi, normalde işlem hacmi çok az oluyor.
https://i.hizliresim.com/2ojxr21.jpg
Bozkuş Neo kuyruğu mu kıstırdin bu saatte ne işin var burada. Bu saatin üyeleri Ariston abi emlak ben. Arada altınorta. Dert etme bozkuş seçime kadar bunlar tutar bor şekilde. Şimşeğin başına bişi gelmesin yeter