cemts olmasa senin yüzüne bakılmaz ordan gelecek kar olmaz ise gidip fare kovalayacaksın:seni miskin kedi..:vk:
Printable View
cemts olmasa senin yüzüne bakılmaz ordan gelecek kar olmaz ise gidip fare kovalayacaksın:seni miskin kedi..:vk:
Tahtanın nurunu aldılar 15 senedir...... adam 5600 dan 5260 a basıyor hepi topu 5 bin lot...... yahu satanda kalmadı alanda kalmadı..... milleti soğuttular kağıttan........ iştirakiyle fiyat eşitlendi nerdeyse ama tık yok....... sadece bravo denir bu işe ne denir? Pessss
Ek 13777
60 gün h.o desteği çalıştı.
bitcoin bundan iyi kazandırdı bana, hem de buna ayırdığım sermayanin 3te biri ile
Bucim İT (İsmail tarman) yani bilişim sektöründe. Bitcoin le aynı sektör:))))))
Nasıl kazandın ilk yazdığın günden bu yana bitcoinde katliam oldu.Harbiden ne güzel yazıyorsunuz öyle ayrıdığım paranın 3 te biri falan.Sanki mükemmel bir yatırım aracıymış gibi.Ben bu tarz şeyleri hiç merak etmem ama bu miktar ne kadar merak ettim açıkçası.Mesela mln dolar paran olsa çeyrek mln dolarlık 20 binden bitcoin alırmısın mesela?Çevremde bir kaç kişi var 20 bin lerde şöyle aldık böyle yaptık köşe olduk diye konuşanlar şimdi sesleri solukları çıkmıyor.soruyorum biz sattık çıktık.Yersen.
Birisi bunaldı herhalde 5,55 te satışta hatırı sayılır bir lot var.