mezarcı ve batanadam a selam olsun... caps bugünü kapatır...
GK listesinde adı çıkacak mı... Göreceğiz bakalım...
Printable View
mezarcı ve batanadam a selam olsun... caps bugünü kapatır...
GK listesinde adı çıkacak mı... Göreceğiz bakalım...
Ne oldu kivirmaya basladin... Rahatla cikmayacak...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi yapıştırdığı yazıyı bile okumayan cahil...
MADDE 5 sonuçlarını doğrur değil mi???
Duydun mu GK u görüş bildirmekten kaçındığı için YK fest ettik KAP açıklaması...
Gözünle oku kanun maddelerini...
İnşallah GK katılırsında MADDE 5 niye uygulamadınız, niye istifa etmediniz... ahhh cahil ahhh...
ELMA ile ARMUTU karıştıran CAHİL...
SPK kanunlarını daha çok oku.... CEZA yı SPK kesiyor... kendi kanununa göre...
GÜNAYDIN...
sen GK katıl... Bunu sun orda 2 tane TİCARET BAK temsilcisi var... Sana gülmesin :) :)
SPK dan gelsin
http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx...enuheader=null
Bu kapsamda, 4 tür bağımsız denetim raporu ortaya çıkmaktadır:
Olumlu Görüş İçeren Rapor: Bu rapor tipinde, bağımsız denetçinin işletme finansal tabloları hakkında beyan ettiği görüşü, bu tabloların, tüm önemli yönleriyle, finansal raporlama standartlarına uygun olarak gerçeği dürüst bir şekilde yansıttığı yönündedir.
Olumsuz Görüş İçeren Rapor: Yeterli ve uygun denetim kanıtı elde etmiş olan denetçi, yanlışlıkların tek başına veya toplu olarak finansal tablolar için önemli ve (etkisinin) yaygın olduğu sonucuna varırsa olumsuz görüş verir.
Görüş Bildirmekten Kaçınılan Rapor: Denetçi, görüşüne dayanak teşkil edecek yeterli ve uygun denetim kanıtı elde edemezse ve -varsa- tespit edilmemiş yanlışlıkların finansal tablolar üzerindeki muhtemel etkilerinin önemli ve yaygın olabileceği sonucuna varırsa, görüş vermekten kaçınır.
Şartlı Görüş İçeren Rapor: Denetçi, aşağıdaki durumlarda sınırlı olumlu görüş (şartlı görüş) verir:
(a) Yeterli ve uygun denetim kanıtı elde etmiş olan denetçi, yanlışlıkların tek başına veya toplu olarak önemli olduğu ancak finansal tablolarda yaygın olmadığı sonucuna varırsa veya
(b) Görüşüne dayanak teşkil edecek yeterli ve uygun denetim kanıtı elde edememekle birlikte denetçi, -varsa- tespit edilmemiş yanlışlıkların finansal tablolar üzerindeki muhtemel etkilerinin önemli olabileceği ancak yaygın olmayabileceği sonucuna varırsa.
Hala çözemedi...
6 AYLIK TABLO: ARA DÖNEM.... anlamı yok...
SINIRLI BAĞIMSIZ DENETİM dir...
12 AYLIK TABLOLARI DENETİM: BAĞIMSIZ DENETİM DİR...
CAHİL bunu çözse o kadar şeyi boşuna yapıştırmaz...
2- Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetime Tabi İşletmeler
13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 397 nci maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen işletmeler ve yatırım fonları ile konut ve varlık finansmanı fonları yıllık finansal raporlarını bağımsız denetime tabi tutmak zorundadırlar.
Aşağıdaki işletmelerin, Kurul tarafından yayımlanan finansal raporlama standartlarına ilişkin düzenlemelerdeki özel hükümler saklı kalmak kaydıyla, altı aylık ara dönem finansal tabloları inceleme (sınırlı bağımsız denetim) kapsamındadır.
OKU ama ANLAYARAK ÖZÜMLEYEREK OKU...
ARA DÖNEMİ: YILLIK RAPOR gibi kimse KABUL ETMEZ ..... cancağızım...
buralarda kendi kendini BİLGİLİ gösterip REZİL olursun...
sorunun ne mi yazılanı okuyup algılayamamak...
bari yapıştırdıklarının KANUN nezninde ne getireceğini ÖZÜMLE....