murat bey ben de 43750 lot var .ancak şunu merak ediyorum.bu hissenin akibeti sonuç olarak kapandı bitti gitti mi
Printable View
murat bey ben de 43750 lot var .ancak şunu merak ediyorum.bu hissenin akibeti sonuç olarak kapandı bitti gitti mi
yani hiç bir şekilde bir ışık yoksa burada o kadar yapılan yorumlar neyi amaçlıyordu.
benim ve bu hissesi olan
yatırımcı arkadaşların tek sıkıntısı bu hisse tekrar açılır ve borsaya dönüş yapar mı yada böyle bir ışık var mı.yoksa bu yorumları yapmanın bir anlamı var mı.neden yok o kişi de şu kadar lot var yok bu kişide bu kadar lot var.bunlara gerek var mı.bittiyse bitti net bir yorum yaparsanız memnun olurum.bu arada bu sorularım diğer yatırımcı (benden çok çok uzman )arkadaşlara soruyorum.hepinize şimdiden teşekür ediyorum.hayırlı akşamlar.
Arkadaşım GNPWR gibi buda zaman aşımına uğrayacak gibi geliyor bana. Ama nefes aldığın sürece her an bir umut vardır insanın içinde bende inat ettim ne olursa olsun umurumda değil 10 sene 20 sene hiç fark etmez zaten 5 sene geçti rabbim ömür verirse beklerim sıkıntı yok ben bu filmin sonunu görmek istiyorum. Bu süreçte acil ihtiyaçtan 26.000 lotunu 0,15 ten satmak zorunda kaldım iyide oldu iş gördü bu 26.000 lotu tekrardan yerine koymak istiyorum eğer satma gibi bir düşünceniz olursa şayet 26.000 lotunuzu 0,15 ten alabilirim. Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin iyi günler. 0506 864 3002
Şirket başvuru yaparsa tekrar borsaya kote olmak için belki dönebilir ama başvuru yapar mı bunu patrona sorman gerekir
Umarım bir an önce yaparda borsa kotuna dönerler. İki şirketinde ortagiyim ve artık sabır kalmadı. Mümkünse ikisi yoksa en azından birisi girmeli artık. Bu arada 22 sinde mahkemesi var gnpwr hol. Beklenti olur mu acaba
Yok mu içinizde patron la konuşacak olan gidin sorun adama başvuru yapacak mı yoksa çbs boyalar gibi senelerce borsa dışında mı kalacaklar hepsi
Müjdat yatırımcıları denize çekti. Sanırım Suriyeli mülteciler hesabı botlarını batırıp onları boğacak. Son kazığı sivriltip yağladı. Ya mültecilere, yada bota batıracak kazığı. Her iki durumda da mültecilere yazık olacak. Mülteci kaçakçılığı da girecek işlediği suçlar arasına.:halay::p:he::dvr::cheers::yahoo: