65 bin lot marbas almış 14.50 den
O sen olsan bari :)
Printable View
65 bin lot marbas almış 14.50 den
O sen olsan bari :)
1.47 den ozgyo vardı 1.98 den sattım ,hisse 3-4 gündür kapalı gişe tavan ,tavan gidiyor
şu an 6.58 ,firma hisse geri alımı başlatacağını açıkladıktan sonra
ne diyelim darısı tlman ın başına
madem milli hisse yönetimden beklemek hakkımız bi omuz atsalar hisseye fena mı olur
şöyle temettü haberiyle beraber hisse geri alım açıklasalar çok şey mi istemiş oluruz
kendidir o ne alıcısı ne satıcısı???allahallah diyor bi keklik bulsam da 300-500 lot kakalasam biraz daha top çevirsem nesrin topkapıyı geçsem...müşteri bulamadımı kümes yapamaz yapamadı mı yaprağı yer ydi yiyecek.yok öyle alenen milleti soymak.
yatırım tavsiyesi filan değildir
Bizimki umut dünyası mako kardeş sanki dengeleniyor gibi önceden düşerdi artık cıkmasada duruyor yerinde sanki birisi bi kıvılcım caksa güzel olur beklemek gerek bunada sıra gelir önemli olan harekette hissede olmak ozgyo 1.43 ten almıştım ey gibi günler baktım 6 olmuş nasip
Öncelikle Herkese selam Hayırlı işler ben yeni katıldım aranıza Trabzon Limanı karlı bir işletme gördüğüm için aldım İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=zeek24;1817099]Öncelikle Herkese selam Hayırlı işler ben yeni katıldım aranıza Trabzon Limanı karlı bir işletme gördüğüm için aldım İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Hayırlı olsun kardeşim ,bol kazançlar