tsk ederim cevabınız için. hisse cok ciddi indi korkuttu acıkcası ben de kararsız kalmıştım. iyi gunler dilerim. yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
tsk ederim cevabınız için. hisse cok ciddi indi korkuttu acıkcası ben de kararsız kalmıştım. iyi gunler dilerim. yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ff96f667d9.jpg
Ortaklar 10 gün Makina size emanet. Uzaktan erişim ile ara ara elbet göz atacağım. Makinayı boş bırakmaya gelmez yoksa ya davulcaya yada zurnacıya kaçar bu şıllık [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Ooooo makina bize tatil parasını vermemekte inat ediyor, sana iyi tatiller.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagitta hicbisey net degil ama 2 defa uzaya cikip cakilan hisse 3. Ye de cakilmaz diyemiyorum maalesef 3 uzerinden 1.92 ye inip sonra 2.70 kusurlere gelip tekrar 1.92 ye gelen hisseden bahsediyoruz bunu unutmayin
***MAKTK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***MAKTK*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [MAKTK]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'nin, Borsamız Ana Pazarı'nda işlem gören Makina Takım Endüstrisi A.Ş. (MAKTK.E) paylarında 3 ay süre ile likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunma talebi 01/03/2016 tarihli ve 02.UUE.01 sayılı Pay Piyasası İşleyişine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları (UUE) uyarınca değerlendirilmiş ve Borsamız Genel Müdürlüğünün 07/07/2017 tarihli onayı ile uygun görülmüştür.Bu çerçevede, Ünlü Menkul Değerler A.Ş. MAKTK.E paylarında 11/07/2017 – 10/10/2017 tarihleri arasında likidite sağlayıcı olarak faaliyet gösterecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/616825
BIST
(10/07/2017 - 13:02:39)
Bugun pastasini atabilicek musait biri varmi acaba ?