Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Yatay gittiği için bu aralar bir birlerine sarıyorlar normaldir. Herkesin hedefi vardı şu kadar olacak diye suya düştü şuanlık. Bak heleeee dolar basliginda dolar konusilmamasi normalmis...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Oluyor, dolar para etmez falan diyor bazı troller, biz de kafa göz Allah yarattı demeden girişiyoruz.:yes: Syn gaya bence de etmez 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Bir amme hizmetimiz daha olacak ama su news okumasin diye nereye yazsamki Profilime yazsam girermiki Siz yazın ben NewsTR'nin gözlerini kapatırım göremez:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz yazın ben NewsTR'nin gözlerini kapatırım göremez:kahkah: Ustadim Cepte tt kullanan varsa Selfy indirimi mevcut Trendyolda yuzde 20 indirim veriyor Deterjanlar felan felaket ucuza geliyor Gozu kapaliydi demi??
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Yatay gittiği için bu aralar bir birlerine sarıyorlar normaldir. Herkesin hedefi vardı şu kadar olacak diye suya düştü şuanlık. Hedefi yüksek tuttular.7-8 derken yattı iş.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz yazın ben NewsTR'nin gözlerini kapatırım göremez:kahkah: Nedense aklıma Eyes Wide Shut filmi geldi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Cepte tt kullanan varsa Selfy indirimi mevcut Trendyolda yuzde 20 indirim veriyor Deterjanlar felan felaket ucuza geliyor Gozu kapaliydi demi?? Tamam kapattıydık göremedi.:)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nedense aklıma Eyes Wide Shut filmi geldi. Alakasi yok ama siz boyle deyince de benim aklima temel icgudu geldi