%4.5-5 arası temettü bekliyorum.. Hisselerin çoğunun zara açıkladığı bir yılda bu oran oldukça yüksek sayılır.
Printable View
%4.5-5 arası temettü bekliyorum.. Hisselerin çoğunun zara açıkladığı bir yılda bu oran oldukça yüksek sayılır.
Faizlerin düştüğü bu günlerde hem düzenli temettü verip hem de hızlı büyümesini devam ettiren nadir hisselerden.Aslında emeklilik portföyünde ilelebet kalacak bir hisse.
Soda külü fiyatlarıyla zerre alakası yok. O hayaletli kasabanın genel kanısı. Soda döviz poz doholden sonraki bisste en yüksek şirket (şişe ile birlikte) Öyle ya da böyle organik bir bağı var doların ‘sert’ hareketleri ile. Yabancıyı kaçıran, senedi %40 a yakın düşüren tek şey Wyoming deki 1 milyar dolarlık yatırım. Yabancı temettü verimi düşer diye tedirginliğinden 2-3 yıllığına kaçtı sodadan. Brisada da aynı şey olmuş Aksaraydaki lastik fabrikası yatırımı haberi düştüğünde. Yabancının Dönüşleri muhteşem olur çünkü yatırım bitince soda nın içinden üretim anlamında bir soda daha çıkacak. Wyoming yatırımı hariç bir de mevcut tesislerde %30 kapasite artırımı olacak 1-1.5 yıl içinde. Onun da etkisi olumlu olacaktır.
Bedelli mi yapmış Soda her yıl? Enteresan
:). Yakında onu da ister. Soda taşıma bedeli, soda ayak bastı parası...
Sodan mı var derdin var
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.