Sn doctor ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için tekraren teşekkür ederim.
Printable View
ben gayet iyi anlıyorum siz direkt VIX endeksini trade etmek ister gibi xauxag rasyosunu trade etmek istiyorsunuz da ... ortada öyle bir enstürman var mı ? :) onun içün londra tezgah üstünü kurcalayın diyorum... viopda altını short( kısa ) , bankadan gram gümüş cukka ... GMSTR den çıkmak istediğinizde ya kotasyon bulamazsanız ne olacak ? onun için madem gümüş etf sine bizim borsadan yatırım yapacağım , giderim o borsa gümüş fonu hangi aracı kurumun ise , o aracı kurumda hesap açarım ... yarın öbürsü gün şak diye çıkmak istediğinizde en azından telefon açar , bana gmstr de kotasyon verin şu hesap no lu müşterinizim , şu kadarlık çıkış yapmak istiyorum deme şansınız olur... ( nargile kafelerdeki kardeşim seri köz getir yengen kurudu gibi bir durum )
Sn hamza aradım ben o fon yöneticilerini sorun yok dedi adamlar.kıyamet günlerini bilmem ama normal günlerde üç beş kuruş eksiğine arayın istediğiniz kadar lotu biz alırız dediler.E kıyamet günlerinde hangi maldan çıkış kolay olacak ki.:)))))))))))
iş yatırımda hesabınız yok mu ? oraya sorun , yurtdışı türev işlemlerle ilgilenen birimden yanıt gelir size... zaten yurtdışı ürünlerin hepsini işleyiş kurallarını bilen Şant var o ekibin başında...