Saka gibi takıldık kaldi. 10kd 500bin satis var. Hisse 2 kd sikisti kaldi. Endeks arti olmasa geri sayacak. Endekse göre çok gerideyiz. Bos bos bekliyoruz.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Saka gibi takıldık kaldi. 10kd 500bin satis var. Hisse 2 kd sikisti kaldi. Endeks arti olmasa geri sayacak. Endekse göre çok gerideyiz. Bos bos bekliyoruz.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saatin zembereği yakında boşalır [emoji3]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20.06 -20.14 250 bin lot satıcı var bunun üzerine atıp geri gelmez ise yön yukarı, 19.98 deki 60 binlot kendinin olmagığından oradan verme niyeti yok. 19.99 -20,08 git gele devam.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.300 bine 400 bin bürüt satıcılar önde para girişi yönünden en kötü günlerden biri.
Yatırım veya Emeklilik fonu ikigün önce böyle olan tahtaya el atmıştı inşallah tekrarı bugün olur. Olmazsa bizim sipeğin zamanla hiç işi yok gibi bizi burada daha çok bekletir.
Sayın Hayek, matriks atabilirmisiniz, Fonlar beni duydu ve geldi sanırım. 12.00-12.45 arası 30 bin lot kadar süpürdü
Bunca malın altında beklemek akıl karı değil. Nereden bu cesaret geliyor bilmiyorum. Acayıp tırsıyorum ama bırakıpta gidemiyorum.
Hay benim şom ağzıma. Göz göre göre duvarın altında kaldık. Kim kaldıracak bu kadar toprağı üzerimizden bakalım. Adam destekteki 40 bin lotu kaldırdı dirence koydu.
Yarınki Kabine toplantısından eğlence mekanlarıyla ilgili bir karar çıkar mı sizce?