Bank of kılçıksız satıyor bu arada net 30 bin lot
Printable View
Bank of kılçıksız satıyor bu arada net 30 bin lot
https://i.hizliresim.com/jpvNyV.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ismail kardeş bu satış baskısını kim kuruyor öyle...zirvesi olan 25,50 den neredeyse %40 aşağı indi...amaçları ne olabilir ?? satıcıların elinde daha satılacak ne kadar lot kaldı sence ?? bu hisseyi senden daha iyi tanıyan kimsecikler yok...fikrin çok değerli dostum..
satıcıların elinde çok mal var, bank of şuan baskı kuruyor ama bunu daha oncede yaptı, bugun baskı kurar ıkı gun sonra alır.
Hisse temel verileri çok güzel , tarihinin en güzel bilançolarından birini açıkladı, ben bir sıkıntı görmüyorum şimdilik brut takas biraz hacimi düşürdü. Ben bir süre daha burada olacağım o yüzden
çok güzel bilanço açıkladığını biliyorum dostum...plastik sektörü bu yıl çok iyi...ayrıca ihracatı da artarak devam ediyor tmpol ün...büyüyen bir şirket..benim de elimde bir miktar var...25,50 yi görürken bile satmamıştım ama beni pişman etti....:kahkah: umarım bu hisseden de kazanmak nasip olur...
ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
şair burda ne anlatmak istiyor acaba :-) bank of bu kadar baskı kurarken kagıtta guzel bir tepkı oldu tavan olur mu bakacağız