yarın ... 14:00
Printable View
Geçen Discovery Channel'da Barilla Makarna Fabrikası vardı. Makarna durum buğdayından üretilen irmikten (semolina) üretiliyormuş, undan yapılan yerini tutmuyormuş pişince hamur oluyormuş.
Durum buğday Türkiye'de yeterli olmayınca Ukrayna ve Rusya'dan geliyor muhtemelen.
Ismarlama haber de olabilir, ihracat için çalışıyor fabrikalar anlamında. Detayı okudum düzcam üzerinden Sişe Cam ve Düzce Cam ismi verilmiş. Oysa Polatlı'da yeni hat açılmıştı.
Öte yandan Ahmet Kırman evlerin satılması ile yarım inşaatlar hız kazandı en son pencereler takıldığı için talep oldu diye konuşuyordu.
Bademler SİSE almıştı, Efes Holding de hisse kiraya vermişti, ara gazı olabilir.
O fenerin başındaki Ali Koç'un işleri tıkırında olsa ne işi var futbol klübünün başında?
Koç holding hisselerine bile dokunasım yok.
Sene 1998 Baytur firması (Karamemet grubu) inşaatında iş yapıyoruz. Hakedişleri Pamukbanktan alıyoruz. Şubeye gide gele ahbap olduk elemanlarla. Baktım bir stress, bir panik hali...
Hanımın lise arkadaşı ve karısı geldi Ankaradan o aralar. Adam Pamukbank'ta kıdemli müfettiş. O zaman Korkmaz Yiğit-TTB patlamış. Onların dedikodusunu yaparken "Yav sizde de durum iyi değil galiba" diyiverdim. Kıpkırmızı oldu "Sen nerden biliyorsun?" diye yakama yapışacak nerdeyse...
Demem o ki, biz 94de, 99da ne bataklar gördük. Çıkarsınlar en tepeye satalım.
KOCHL aldım 13.40lardan 15lerden verdim.
Geçen hafta TOFASalacaktım. elimden kactı.
KOÇ grubu "ucuz, geride kaldı" diyenlere aldanmayın.
Araştırın soruşturun biraz.
İnşallah sonları Şahenk'ten beter olur.
https://twitter.com/guskuay/status/1...904029696?s=19
Tramp 2.2 diyordu. Azına bir parmak bal çalacaklar demek ki.
Brehhhh amk bi teşvik aciklayacaklar yalan ruzgarina döndü
Daha ne entrikalar cikacak acaba 500 du yok 1000 oldu
Ceplerinden veriyorlar sanki
Yanastir dow a fed matbaasini devam