https://ajansspor.com/amp/haber/euro...i-yakti-598247
Haberi merak edenler için. Gerçekten ayıp etmiş. 1 oy farkla.
Printable View
https://ajansspor.com/amp/haber/euro...i-yakti-598247
Haberi merak edenler için. Gerçekten ayıp etmiş. 1 oy farkla.
Günaydın!galiba Kılıçdaroğlu aday olacak,85 bin kişinin çalıştığı bir kurumda terör iltisaklı olduğu iddaa edilen ve güvenlik soruşturması temiz olan bir kişi üzerinden dahi en kuvvetli cb adayının önünü hukuken kesmek isteyenlerin Sayın Kılıçdaroğlu nun etnik kimliğini seçim öncesi nasıl kullanacaklarını tahmin dahi edemiyorum,konu zaten senin benim oy vermem değil ki..
Hayır,aday olacaktın neden uçurumdan önceki son çıkış anlamına gelen bu seçimi bekledin,twitter da başlık var,aynı cümlelerle yazılı trol destek mesajları,adamların iktidarı bırakmamak adına her türlü değeri kullandığını ve dahasını yapabilecekleri görülmüyor mu? yoksa şahsi egolar,ülke menfaatinin önüne mi geçiyor..
Bence sebebi basit, kasetle gelen bir parti lideri, ana muhalefet partisi lideri olarak bu kadar seçim kaybetmesine rağmen halen o koltukta oturuyorsa, kazanma olasılığı olan kişileri aday göstermiyorsa ve AKP tam olarak kaybetmeye yakınken ben adayım diye çıkabiliyor ise, bu lider kripto AKP elemanıdır. Net...Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü: Ülkemizde bugüne kadar "maymun çiçeği" vakası görülmemiştir
Dışişleri bakanlığı : ABD’de yapılacak büyük gösteri ve organizasyonlarda vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalarında fayda görülmektedir.
ABD güvenlik birimleri her ne kadar bu tip organizasyonlarda meydana gelebilecek protesto ve gösteriler için önlem alıyor olsa da, geçmişte yaşanan olaylarda, gerçek mermi kullanıldığı, elektro şok uygulandığı, gazla müdahale edildiği ve şiddet eylemlerinin de yaşandığı unutulmamalıdır. Bu itibarla, kontrol edilmesi zor olan bu tür olaylarda şiddete maruz kalınabileceği ihtimali de dikkate alınarak, gerekli olmadığı sürece büyük gösteri ve organizasyonlardan kaçınılması tavsiye edilmektedir.
https://pbs.twimg.com/media/FH9FovjX0AIyd9z.jpg
:whistling:
okadar denildi, aday yapmazlar popüler olanları..
tencerede helva varken, ahçı değişince yahni çıkmaz..
iki tarafı da uyutabilmek büyük başarıdır... fabrika sahibini kutlamak gerek...
birini ümitle, diğerini mehterle... her bütçeye, sosyal statüye uygun ürün bulunur...
gelde muhaliflere anlat bunu... :he: :he:
olması planlanan olur. .
Valla doktor direniyoruz hala, bu klik CHP nin tamamını temsil etmiyor ayağına, yoksa Altana geçmiş olsun dediği an kırmıştım kalemini, diğer sıkıntıları hadi siyaset matematiğidir diye yok sayarak nasıl olsa hiç bir halt yapamazlar diyerek. Kaset olayı ve eş zamanlı Cumhuriyet gazetesindeki yönetim değişikliği döneminde, -ki bunlar Ergenekon ve Balyozla da eş zamanlı oldu malum, liberal demokratlar halkçı cumhuriyetçilere darbe yaptı, ama kendilerini gizliyorlar da.
Ya daha da sola sarılmış merkez sol, ya da daha da sağa eklemlenmiş merkez sağ arasında toplum, her iki taraf da birbirlerini 'daha da' olan kısımlarından vurmaya çalışıyor. Halbuki 'daha dalardan' kurtulup merkez sağ ve sol birleşse en güzel denklem oluşabilecek memleket için, ama işin safahatı, yaşananlar, söylenenler, yapılmaya çalışılıp da vazgeçilenler imkansız kılıyor denklemi.
Nagehan olayından sonra, sınırdayım yani son damla hakkı verdim, o da tabanın uğruna...