Bu saatten sonra Froto satılmaz. Yordu ama dayandık
Printable View
Hem devasa dönüşüm yapıyor.
Hem yatırım yapıyor
Hem de kapasite arttırıyor
Hem de temettü veriyor.
Ytd
Bu hissedekiler kaç kez 860tl gördü, savaş çığırtkanı politikacıları havada uçan füzeleri gördü ..
O koşullarda bile 1 kişi dahi panik olmadı. Moral bozmadı.
Yıllıklandırılmış hisse başı karı geçen yılın 4. çeyrek karı ayakta tutuyor, bu sende aynını yapması gerek yoksa nanay, hbk 115 -120 tl gelse fitim yıl sonu için.... 15 tl pazarlık payı düz 100-105 e fitim, makul beklentim HBK 110-120 tl.... Hbk da 3. çeyrek te vasat gelirse bu iş gene 4. çeyrek bilançoya kalır, 3 çeyrekten pek umutlu değilim BİRAZ KARAMSARIM bu sene için... gönül isterki sene sonu hbk 185 olsun ama ilk 2 çeyrek hbk 44 kusur tl olduğu için zor, sene sonu 80 hbk bekleyen analistelr dahi var ordan bakarsak 110-120 gayet iyi gibi gerçekleşirse tabi.... gene de sürprizi 4.çeyrekte bekliyorum o da öyle gelmeli ki geçen yılın 4. çeyreği kadar tatmin etsin yoluna devam etsin. Temettü geleneği gibi 4. çeyrek geleneği de bozulmasın yeter :D baz etkisi maz etkisi 3 ü es geçersek 4. çeyrek iyi gelsin yeter
şimdilik ne parite (1,09) ne de kambiyo karı için kur bilonçoyu detekleyici değildi böyle giderse 3. çeyrek te kambiyo ve eur/usd bilonçoyu desteklemeyecek gibi duruyor , geçen yıl 2. çeyrekte 9 m kur farkı geliri vardı... 1,09 bizim ihracatçı için başabaş noktasıdır, altında boğazı sıkılmaya başlar üstünde kar yazmaya.. benim ümitvar olduğum bilonço 4. çeyrekte, inşlah 3. çeyrekte iyi gelir ama o noktada karamsarım
transit olmasa zaten yiyecek ekmeğimiz yok :D binekte focus gibi kısmen tutan bir araç yapsa keşke biraz binekle desteklese...
puma bizde tutmaz kaderi B-Max gibi yurtiçinde yurt dışında eh işte fena gitmiyor gibi duruyor gerçi yurtiçi tutan binek yapsa da yazık olacak gibi bu ortamda en iyisini de yapsa kim alacak bu faiz oranlrıyla? belki böyle rolantiye alması daha iyidir bu şartlarda binek noktasında
şide 2. el 2020 puma lan birinin bir entyrsinden eski bir entry ekşiden
diğer:
.....
-bence bu aracın çok tutmamasının sebebi, yanlış fiyatlandırma politikası. sınıfındaki diğer araçlarda olan donanımları opsiyon olarak eklerseniz, fiyatı uçuyor, e vatandaş da buna bu parayı vereceğime gider üstüne biraz daha koyar focus veya başka bir şey alırım diyor.
muhtemelen vatandaş focus demiyor başka bir şey diyor ya da dedi
yıllardır bu durum binekte böyle yanlış fiyatlandırma politikası .... rakiplerinde standart olan donanım fordda opsiyon... aynı modelin paket seviyelendirilmeleri arasında dengesizliklerde var rakiplere göre...mondeoyuda böyle yediler pumayı da böyle yiyecekler, dha tek pumaya rastlamadım etrafta gözlerim arıyor yazın tatildeyken de gözlerim hep puma aradı sonuçta 81 ilden insan geliyor dedim ama göremedim