Kimse yokmu arkadas bu ne sessiz topikmis boyle....bugunku dusus nasil gazini aldilarmi
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kimse yokmu arkadas bu ne sessiz topikmis boyle....bugunku dusus nasil gazini aldilarmi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...19a9655da8.png Merrill alı alıyo...
Eğer işten alan ky ise durumlar kötü kollayın .... [emoji23]
Ne demek istediginizi tam anlamadim
Gedik iş oyak şeker vakıf hepsi ortak bunların. Fazla da küçük yatırımcı yok. İstediklerini yaparlar bu kağıtta. İsteseler tavan isteseler taban. Şu an gözünü 2.10’a dikmiş durumda. Malı iyice boşalttılar dikiş tutacak gibi durmuyor ama ne yapacakları hiç belli olmaz. Eski hareketlerine bakınca 2.19 ilk 2.10 ikinci hedef. Metro dalarsa tahtaya dağıtabilir. Dün ykgyo’ya girdi. Hiç ihtimal dışı görünmüyor aslında. Bilanço öncesi toplamak amaçlı geri çekilmiş olabilir ya da bilanço öncesi 2,4 2,5 den mal boşaltma olabilir. Biz bilmiyoruz sadece mal mal izliyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben dahada galibin bu tahtaya geleceğine inanmıyorum. Galibin euro ve diğerleriyle yeterince başı meşgul. Buraya gelipte bide burda kafayı ağrıtmaz. Bunun dinamikleri başka. Ben 2.20 nin altına indireceğini zannetmiyorum. Buraya yatırım finans gelirse o zaman Coşar bu kağıt.