Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nedense aklıma Eyes Wide Shut filmi geldi. O ne ki.Hayra alamettir inşallah.
Alıntı: Originally Posted by Webster Alakasi yok ama siz boyle deyince de benim aklima temel icgudu geldi Töbe töbe. Zayıf noktamı bilyorsunuz üstad.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Töbe töbe. Zayıf noktamı bilyorsunuz üstad. Emmi gencligimizin filmiydi Bir de sheron emel cikmisti hatirlarsaniz 😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Alakasi yok ama siz boyle deyince de benim aklima temel icgudu geldi Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nedense aklıma Eyes Wide Shut filmi geldi. Gereksiz düşüncelere girmeyelim :) Fonları hatırlayın şimdi:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi gencligimizin filmiydi Bir de sheron emel cikmisti hatirlarsaniz Hatırlamam mı ya? Sharon o zamanlar...
Alıntı: Originally Posted by admustafa Gereksiz düşüncelere girmeyelim :) Fonları hatırlayın şimdi:) Konuya yabancı kaldım ama Hayırlı bir konudur umarım.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Gereksiz düşüncelere girmeyelim :) Fonları hatırlayın şimdi:) Ustadim, Ins dediginiz gibi fonlarda yarin beyaz elbiseyle bacak bacak ustunr atar enaz yuzde 2 yapar
Alıntı: Originally Posted by myfinans Konuya yabancı kaldım ama Hayırlı bir konudur umarım. Emmimin en sevdigi konu diyeyim siz anlayin Birazdan baslar nar suyu demeye 😃😃😃