Modarator kardesım su pergomonu hak ettıgı yerde gostersen fena olmaz sımdıden elınıze saglık.hısse garıp kaldı.nokta
Printable View
Modarator kardesım su pergomonu hak ettıgı yerde gostersen fena olmaz sımdıden elınıze saglık.hısse garıp kaldı.nokta
Bu hisseye 158 tl yi gösterenler hisseyi 72 lere kadardusurdunuz helal olsun anma bu hisseyi yukarıdan buraya kadar vuran hiç utanmadınız mi
Bu pergo yu isterseniz daha aşağı vurun günün birinde pişman olacaksınız Bu pergo eninde sonunda gördüğü yerlerin üstüne çıkacaktır.nokta yazdiklarim yatirm tavsiyesi değil benim ruh halidir yatırma kaldırma tavsiyesi degildir.nokta
Selamlar Cemal Bey;
Satmadım bekliyorum. Çoğu şirketin bilançosu hem enflasyon muhasebesi hem de yüksek faizler nedeniyle zayıf geliyor. Şahsi kanaatim borsanın yükselmesi için pozitif etki göremiyorum. Zaten bu durumu geçen yıldan tahmin ediyorduk, beklentimiz gerçekleşti.
Bu tür zamanları iyi şirketlerde biriktirme dönemi / fırsat dönemi olarak görüyorum.
Pegyo özelinde tekstil sektöründe de işlerin iyi gitmediği haberlerini alıyorum, bu nedenle pozitif bir bilanço beklememekteyim.
Altiaylik net vergi dairesine sunduğu kar 11 749 666.
Pergomonda küçük yatırımcı kalmamış öyle görünmekte dinozorlar tahtada zaman â± at kosturuyorlar
Pergomon iç ve dış ticarete aracılık yapmakta guzel bir şirket fakat nedense enfilasyon muhasebesi süsü busu her şirketi vurduğu gibi pergomonuda verdi sanırım pergomonu hak ettiği yere getireceklerdir.158 lerden buralara vurmalar pek manidar değil.su akar yolunu bulur.kucuk yatırımcı varsa sabırlar dilerim.ytd
Elved meyhaneci artık içmeyecektim.
Hey gidi günler hey bir zamanlar buralar tıklım tıklım doluydu kimseciklerin kalmadığı bir pergomon görüyorum.burada yatırımcı kalmışsa bol şansı olsun.tahtada yazan çizen kalmadığına göre ya aşağı ya yukar benim bile elimden aldılar bu pergomon gidermiş gider.nokta ytd.