Bende anlik yazar manasında demiştim zaten, bizim gibi muhabbet falan etmezdi. Kendisini Takip eden milyoner olmuştur.
Printable View
Biris daha vardı 3-4 yıl öncesinde 1/3 işlem açardı, hedefine gelirse kâr al terste kalirsa 2/3 olmadi 3/3 ama %90 kazanirdi %10 da stoploss yapardi onun nickini hatirlatamadim
sokağa çıkma yasağı yaklaşıyor
lupponuzu colanızı pırasanızı
vakitlice alın Sonra ortalik 56 oluyor :kahkah:
https://pbs.twimg.com/media/EV00YjyX...jpg&name=small
AKİNONYA ŞATOSU zaten kentuf un profilinde yazmiyormuydu ?
stockgeneration stop oldugunu 1 2 sefer anca gormusumdur . ona bile bulastilar bu topikte .. oncekli viop topigine bak birde simdiye bak troller sabaha kadar anadolu ajansi kopyaliyor mesaj dolduruyor. aktroller memleketi yedi bitirdi diyordum ama viop basliginida yemisler bitirmisler :)
Benim bu 3. Nikim gençtik o zamanlar hemen tel no yapıştırdım açık olarak şimdi durulduk tel no yu da genelde siyasi nedenlerle yapıştırdım ozamanda trol çoktu malum açılım zamanıydı şimdi bizden fazla milli yerlici oldular he he he
beyler (arbitraj öğrenin)
şimdi yazdığım arada kaynayıp gidecek ama
Resmi gazetede hisselerin vereceği temettü açıkl*****n %25 i olarak dağıtılacak kalanı ise Eylülden sonraya bakılacak
bu durum Viopta fiyatlamaları sapıttıracak
arbitraj işlemlerini öğrenin hazır olun. (risksiz kazanç)
6.ay vadede 1500 olan temettü puanı 400 lere iniyor
8. ay vadede 1550 olan temettü puanı 425 lere iniyor
12. ayda 1800 olarak devam ettiriyorum. (yeni açıklayan olursa değişir)
birde tosbaga vardi . o ne oldu oda gozukmuyor gecen bir ara twitter da bir basslikta gormustum .
Aniden ve çok hızlı bir şekilde beyin sapında çıkan problem nedeniyle vefat etmişti. Hiçbir belirti de yoktu kendisinde. Ben de savcı siye biliyorum kendisini. Yayarak poz alırdı her 1000 lik kademe de satış yapardı. Örneğin 115 'te 10 sattıysa 116 da 5, 117 de tekrar 10, sonra tekrar 5 şeklinde poz alırdı. 8 - 10 bin ouana kadar dvm ederdi satış ya da alışa. Hangi poz 1000 puan kâra geçtiyse kapatırdı. Allah rahmet eylesin nostraoptimaya. Bi arkadaş onun için voptan kazandığını dağıtan biri demişti.