Sokak kürtajında arka planda birisi, trolun ağzına telefonunu soktu, öbür deliğe ulaşmak zor olacağı için.:kahkah:
Printable View
Sokak kürtajında arka planda birisi, trolun ağzına telefonunu soktu, öbür deliğe ulaşmak zor olacağı için.:kahkah:
Bu gün haberlerde bankada 100K doları olan gerçek kişi sayısı 80.000 olduğunu söylüyorlardı..80 milyonluk nufüsda 80 bin zengin gerçek kişi varmış...Gerisini siz düşünün...AKP şukadar oy alır herkes yine onlara oy verir diyen kesim şunu bilsin ki AKP gerçekte Hiç seçim kazanmadı dersem çok mu büyük laf etmiş olurum...İlk iktidar olduklarında DYP nin aldığı oya bakın...İnce nin tweeti neden sildiğine bakın, İmamoğlunun ve arkasındaki ekibin nasıl direndiğine , mansurun bir önceki seçiminde Alanın Oyların sayım yapıldığı yere nasıl baskın yaptığına bakın....
Üst akıl bunları iktidar yolu açtı adamlarda İktidar olmak istemeyenlerin bu isteğini hiç kırmadı...Onları hep Muhalefette tutarak gönüllerini yaptı.
Neyse bu benim kişisel kurgum olup gerçekle hiçbir alakası yoktur
Fuat Flagge der Türkei
@atk_1881
·
1 Std.
Türkiye’ye akan sıcak parayı betona (inşaat) gömdünüz. Cari açık sorununun kronik hale gelmesinin sebebi sizsiniz. Üretimin yapısını değiştirmeden (yatırım ve ara malında ciddi düzeyde ithalata bağımlılık) mevcut politikanız toplumu yoksullaştırmaktan başka bir sonuç vermez.
Macit ağabey aklın yolu birdir.!!
Saygılar.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
https://pbs.twimg.com/media/FF8KyS_X...jpg&name=small
Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Plan-b; parasal genişleme ve popülizm eşliğinde baskın erken seçim.. hdp lileri de saf dışı bırakarak..
Plan-c; kaos ( oy farkı makası çok yüksek ise)
Bunu ben söylemiyorum tabii.. gelecek partisi genel başkan yrd olan arkadaşın bu akşam tv de belirttiği görüşü..
Mantıksız mı ? Evet diyemem..