Bu hesaba göre varlık fonu 85 cent ten almış.. Varlık fonu mu ucuza almış , yoksa malın ederi mi bu ..
Printable View
valla malın değerini sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla beraber oluşan abone sayısı belirler dünyada.
abonen çekim gücün iyiyse alt yapın iyiyse artar değilse düşer.
buradaki konuyu ben alırken çok araştırdım.
tahminim bu işin iki sene sonunda toplamamız bitince ortalamamızda bu fiyattan 0.90 usd civarı olacak
bunu grafikte atmıştım.
Bankalar yeni yatırıma direndiler. Baktılar ayak bağı olacaklar.
Hem varlık fonunda yeni atılımlara başlamış olması kaynaklı hisseleri devir aldılar.
özellikle bankalardan birinin grubu ki oluşturulan yapılandırma şirketi levent yapılandırma yöneticileride aynı grup şirketlerinden çıkma idi ve ayrıca grubun ilgileniyor söylentisi vardı. Başka bankalarda özellikle de 2020 yılından sonra rasyolarının bozulması kaynaklı bir an önce konuyu çözmek istiyorlardı . Bence alt yapıya yapılan yatırımlara bakılacak olursa gayet mantıklı bir fiyata almışlar.
ayrıca 2005 yılında 6.5 milyar dolardı %55 hissenin değeri bu yönden bakılırsa çok daha mantıklı
kullanıcı sayısı ile satışa çıkması durumu bir durum olsa heralde bu fiyatlar çok komik kalacaktir.
Ttkom son 15 yilda sadece Fiberoptik altyapıya 10 milyar $ dan fazla harcadi.
Gsmde pazar payını %10 lardan %20 lere taşıdı.
Lisans sorunu çözülsün, ekonomi ayaga kalksin , ben geçmişte gördügu dolar zirvesini tekrar görür diyorum.
Lakin ekonominin düzelmesi 3-5 yıl sürecek.
Ttkom, muhalif gelecek diye düştüyse yarından itibaren yukarı trend başlar hetalde. 2. Tura kalmasının pek bir önemi yok çünkü Sinan ogan ve seçmeni asla muhalefet tarafında olmaz. Eğer bankalar, is ve koç gurubu muhalefet gelecek diye yukselsiyse ve ttkom asels ve tcell aynı sonuc için düştüyse şimdi tamtersi olmali.
https://twitter.com/IbrahimUnalm/sta...479376385?s=20
Kredi kartı harcamalarında yılın ilk 3 ayında telekomünikasyon harcamaları artmış. Yüksek enflasyon etkisi, bu sektöre daha gecikmeli geliyor, diğer çeyreklerde bu şekilde devam etmesini beklerim. Bu nakit akışı ve ciro artışının diğer çeyreklerde net karı da artıracaktır.
Bu geceki sonuçlara göre 2.tura kalsa bile bence seçim bitti. Hükümette kim gelirse gelsin(cumhur devam edecek gibi) , secim sonrası kemer sıkma politikaları olacağı için ekonomide durgunluk olabilir ama telekom gibi hizmet sektörü firmaları pek olumsuz etkilenmez diye düşünüyor.
Depremden son ilk alım sebeplerimizden biri de seçimi ak parti kazanma olasılığı idi
O zaman bir daha 1 usd civarını bulamama ihtimali idi sebebi lisans süresi mevzusu buna Çok snonra geliriz
Şimdi seçim belirsizliği ak partinin kazanaması ile 0.50 usd ve altlar düşük olasılığa girdi olursada
daha geniş alıcıya alma fırsatı verir.
Yol uzun olunca kaçtıydı geldiydi ile işimiz yok.
Hesap ortada zaten.
Şuan sanal kendilerini eğlendirmesini bekleyeceğiz hakim ellerin.