Pasta var mıdır
Bugünkü hareket diğerleri gibi değil, ilk barı attık düzeltmeye girmeden yarın bir yeşil mum daha dikmesi lazım.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
Printable View
Pasta var mıdır
Bugünkü hareket diğerleri gibi değil, ilk barı attık düzeltmeye girmeden yarın bir yeşil mum daha dikmesi lazım.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
Guzel ele veriyor
Gedik ve merryl birlikte tahtanın ırzına geçtiler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta atabilecek kims e yok mu?
yarın tahminim sabah ilk etapta çıkış yapmak isteyecektir...bu çıkış sırasında bu günkü zirvelerine yakın (24,66)dahi çıkış yapabilir...ama bu çıkışın satışlar ile önünün kesilmesini bekliyorum....gözlemlediğim neredeyse tüm hisselerde bu oldu en yakın örneğini vesbede bizzat kendim yaşadım...bende 10,59 dan maliyet yaptığım gün kapanış 10,30 civarı olmuş idi sonraki gün yine 10,62 yi gösterdiler ve bende binbir umut ile direk çıkış yapacağını sanmıştım....:kahkah: ama öyle olmadı...düzeltmesi yaklaşık 7 gün sürdü...
benim gibi tecrübeli birisi dahi bazen gözleri görmeyebiliyor...aşkın gözü kördür diyorlar...hisselere pek de aşık olmamak gerekiyor...mantığımı dinlemediğim çoğu seferde hep kayıp ettim...tabi buda bizde tecrübe oluşturdu...tecrübelerimden kayıp ettiğim tüm parayı üst üste eklesem herhalde şu anki sermayemi geçerdi...:kahkah:
tecrübenin de bir maliyeti var dostlar...ama yine de karar sizin dostlar...ben kimseye bir şey demek istemiyorum...herkes bildiği gibi yapsın...