oranlar toplamı 100 olacak
Printable View
Yarışmada herkez ekside olunca herkezin yaraları depreşti...
Geçmişte yaşamamak lazım..yoksa insanın işlem yapası gelmiyor..
Çünkü herkezde çok yara var...
1990 ağustosunda başladığım bu serüvende
Anladığım ve öğrendiğim. parayı arasıra hesaptan çekip canlı canlı sayacaksın sıcaklığını hissettikçe değeri anlaşılıyor...ekstrada bir şey ifade etmiyor..
Sanal gibi geliyor...
Birde naçizane tavsiyem ...
Kazandığını arasıra çekip kanırta kanırta yiyip harcayacaksın...çünkü yediğin ve çekip harcadığın yanına kar kalıyor..
Acemiliğimi bağışlayin
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ ***
kozal - %40 (bir tek bu var portföyde diğerleri sallama gibi oldu azıcık)
tspor - %30
brsan - %30
Yok be üstadım, ben kazanmak ne demektir,inan bilmiyorum....Çok yanlışlar yaptım,akıllanmadim...hata bende...hala yapmaya devam ....hisse % 30 düşer.bir miktar beklerim,sonra başka hisseye geçerim,onda düşer...sonra ilk sattığım yükselir, onu alırım,,,hadi bir zarar daha,..,film hep böyle....aldığım düşer...21 yıldır böyle...arada kazandığım oluyor ama kuyruk acim büyük olduğundan satmıyorum ,bir süre sonra hadi bakalım geriye...ha almadığım,almak isteğinde kaçar.örneğin geçen kasımda banvit 5 liraydı.aklımdan geçti almadım..hisse hiç gerilemeden 10 oldu....temmuzda 2 liraya alıp,sattığım yesil 20 oldu....uzun lafin kısası kısmetsizligin bayrak tasinayim....neyse benden bahtsizlıgin. Kitabı çıkar...Adını çöldeki kutup ayisı selim koyayim bari....😭😅😰😢😂
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız fakat sizinki kadar değildir herhalde.üzüldüm doğrusu.kendimce kısıtlama lar yaptım birkaç ay önce kredi hesabını kapattım ve borsaya aktardığım nakite son verdim.ihlas lar hariç tabi onlara gömmeye devam.sonumuz hayrolur ve sizde çok iyi kazanırsınız inşallah.
Neyse bu kadar hikaye yeter,başkan 'dan epeydir ceza yemiyorum,kafasını attirmayayim....
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Özbal %25
Halkb %25
Asels %50
IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda bazı dostları hikayelerini içim burkularak okum Allah yar ve yardımcıları olsun umarım tez zamanda kaybettiklerini fazlasıyla yerine koyarlar. :( Borsa da aslında hepimizin bunlara benzer acı tatlı hikayesi/hikayeleri vardır.
1998 yılından beri hamd olsun hiçbir krizi teğet geçmedim.:oleyo:
Fakat şunu anladım ki borsada kaybedilen para yine borsada kazanılıyor tabii sağlık ve geçen zaman hariç o tekrar kazanılmıyor maalesef. Onun için sevdiklerimize daha fazla zaman ayıralım sağlığımıza dikkat edelim.
Benim naçizane tecrübeme/tekniğime göre borsada para kazanmak için en önemli şart millet borsadan kaçarken (Endeks tabanlarda gezerken) temeli sağlam beklentili hikayesi olan hisselerden alıp SABIR SABIR SABIR ile beklemek. :yes:
Lütfen imzama dikkat bunlar benim düşüncelerim yanılıyor olabilirim. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Kazananları tebrik ederim. :cck::cck::cck:
Öyle yapayım bari...isim değişikliği yapılabiliyor muyuz...Daha önceki ismim selimtez di...yeni forumda geçmişimi özetleyim dedim ama,daha da kötü oldu ...Yönetici miz le irtibata geçeyim.o da eğer okuyorsa burayı yardımcı olursa sevinirim...
Bu arada yeni isim önerileri alabilirim.ilk öneri benden olsun.
Paraya ,para demeyen adam...nasıl?:ok:
O gerçekten şu an kendimi iyi hisseder oldum ya,...demekki iyi ,güzel yazalım,mutlu olalım...:bravo:
Teşekkürler dostum... vay be Paraya para demeyen adam:kahkah::whistling::party:
Arasıra böyle yazmak insanı gerçekten bir miktar da olsa sevindiriyor,UMUTLANDIRIYOR...Bakın burada ilk yazımdan beri en az 10 -15 arkadaş telkinde bulundu.bunlar çok güzel duygular...TEKRARDAN SÖYLÜYORUM.BURADAN TEK TEK İSİMLERİNİZİ YAZMAYACAĞIM.çÜNKÜ FORUMDA AKTİF OLUPTA iyi dileklerini iletmeyen arkadaşım yok.....İYİKİ VARSINIZ DOSTLAR....ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.İYİLERLE BİR KILSIN...
Yahu batık herkezi duygulandırdın bence olmuyorsa olmuyordur ....belkide biraz ara vermen senin için daha iyi olur .... Sana tavsiyem 2-3 ay bu yarışmaya gerçek aklından gecen hisselerle gir (nakit olarak değil)kendini burada gör ....yok ben bağımlıyım senetsiz yatamam diyorsan ilk 30 dan hisse bul....onlar bukadar can yakmaz
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ
Haklısın kardeşim ben hatamı biliyorum da uygulayamıyorum maalesef...
1. hatam şu ..borsaya başlayalı 21 yıl oldu...inan bir gün bile hissesiz günüm geçmedi...arasıra satıp düşmesini beklemek lazım.bence en büyük hatam bu,kanun var sanki 365 gün hissede kalınacak diye....
ya yazmayım diyorum.yazdıkça açılıyoruz.Az sonra başkan sopayı kafama indirecek....borsa vurmuş.bir de ben vurayım diyecek..gerçi onun vurmalarına alışkınım...:wave:
Marshall 40
Dyo 30
Kront 30
22. Haftanın İftihar TABLOSU : kutlamayan kalmasın:ok:
haftanın 1 : baldayı :http://www.hisse.net/topluluk/showth...91#post1208691
haftanın 2 :sir : http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1207785
haftanın 3 :cenkayy55 :http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1208355
haftanın sonuncuları :
MADEN AVCISI :http://www.hisse.net/topluluk/showth...59#post1207659
FÖTRŞAPKALI : http://www.hisse.net/topluluk/showth...20#post1209520
Bera 50%
Flap 30%
Bossa 20%
Asuzu%40
Karsn %30
Mipaz %30
Başganım sen halledersin yada bekleyelim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...13#post1254313
LİNK SIRA NO :16