bakalım bizim şefo yakındır kervan ı sattıydım diyip efelenmeye... :) :) aman ha memsa aldıydım deme bunu bak BECEREMEZSİN :) :)
iduz öpecek dikkat et...
Printable View
bakalım bizim şefo yakındır kervan ı sattıydım diyip efelenmeye... :) :) aman ha memsa aldıydım deme bunu bak BECEREMEZSİN :) :)
iduz öpecek dikkat et...
SPK cezasında yazan ZARAR miktarlarını alt alta yazınca KABALA: 264.4 sende 265 milyon TL ZARAR a uğratmışlar...
Bu faizsiz fiyat...
GK GK diye buralarda yırtındığın günleri unutup ayın 15. de AZLIK HAKKINI kullanıp 2 çift GK da YK na LAF söylemiyeceksin değil mi...
Sizleri UYUTURLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRR böyle....
sayfanızı VOLBOR a bırakayım...
gelir siz gazcıları aydınlatır...
Ya bir insan bu kadar ky dusmani olur mu??
Neymis ptesi bu cezalar okunursa bilmem ne??
Bizde sana kina gondeririz...
Bu arada evet azinlik haklarimiz devam ediyor. Sen niye rahatsiz oluyorsun...
Ya da sikayetlerimiz sonucunda ss ceza aliyor yaptiklari ortaya cikiyor sen niye rahatsiz oluyorsun...
Gk girisiminde bulunduk mahkemeyi kazandik. Suc duyurularimiz oldu, sikayetlerimiz oldu, fesik davamizi actik. Biz adam gibi mucadele ettik.
Ama maalesef hakim ortagin oy haklari serbest birakildi 400 milyona yakin oy haklari var. Piyasada ki 150 milyonu bile toplasak gecemiyoruz. Sen bunu bilmiyor musun eyyy doktor...
Bizim amacimiz blokeler kalkmadan bunu yapmakti. Mahkemeye bir cok gundem maddesinin eklenmesini istedik. Mahkeme digerlerini ret etti sadece 20 nci madde ozel denetci talebimizi kabul etti...
Eger senin gibi adamlar olmasaydi da biz ky olarak keske 2 sene once bir araya gelebilseydik.
Simdi bir araya geldik mucadele ediyoruz. Bunlardan da sonuc elde ediyoruz. Simdi senin gibi adamlar bu sonuclardan rahatsiz... Tahta kapansin, fiyat dussun istiyorlar...
Kusura bakma grupta olan olmayan cok arkadasimizla gorusuyoruz... Hakkimiz icin mucadele ediyoruz. Yoksa senin gibi psikolojisi bozuk kisiler yuzunden gaza gelecek durumlar cok geride kaldi.
Sana tavsiyem tabi becerebilirsen ayni olusumu memsada yapin. Birlik beraberlik icinde hakkinizi arayin...
Ama sana yaziklar olsun ki yok ptesi kezbanin halini gorecegiz morecegiz... Ky zarar ettikce sen sevinen birisisin... Ben amacini biliyorum da neyse...
Memsa da tahtayi kapattirdin... Butun ky senin yuzunden zararda....
Ne diyeyim Allah seni bildigi gibi yapsin.
Gk icinde karari biz veririz hele seni hic mi hic ilgilendirmez...sen yapilan her mucadele de patronlarin yaninda ol... Hisse fiyati dustugunde sevin, ky ye firsatci de... Bu alemde dinleyecegimiz hatta dinlemeyecegimiz tek adamsin...
Sen kendi derdine yan...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÖZ UÇAR YAZI kalır demişken...
http://www.hisse.net/forum/archive/i...60230-p-6.html
okursanız... FAİZ HESABI SONUCUNU:
4,663584017/7=0,6662 bu 17.02.2016 tarihinde ki yaklaşık faizdir (trilbor değişkendir biz sabit aldığımızdan)
ana parayla faizi toplayın
0,96+0,6662=1,6262 çıkar
bunu haftalık trilborlara 2 sene de ki bütün günlerine göre uyarlarsanız SPK'nın fiyatının çıktığını görürsünüz...
Sayın yurdum oldu mu şimdi???
zannedersem bileşik faizi anladığımı anlamışsınızdır...
Tebliğde haftalık trilborun yüzde 30 fazlasini günlük olarak hesaplayacaksın diyor...
demişsin yıllar önce...
bari SAYIN YURDUM dan ÖZÜR DİLE....
tb2013 bile sana toplam 1,2 TL olur dediği halde...
sanırım tb2013 GK katılacaktır... Nede olsa 1 MİLYONCU ... Onu okuruz GK tutanağında...
Yeni rumzu ne ola....
Bizim soyleyeceklerimiz o gk da soylenir sen merak etme cancagazim. Hayirdir tasasi niye sana dustu...
Vay vay vay...
Masallah doktor... Kervana calistigin kadar memsaya calissaydin... Su anda tahtan kapali olmazdi.. Her kademe cikisinda yerinde duramiyorsun...
Memsa nin fiyati kervani gectiginde sahin, bmw yi gecti deyip burada reklam yapiyordun.
Simdi ne oldu. Borsayi bu kadar biliyorsun da tahtan kapali, 2 milyon kusur hissen var ve daha neler olacak belli degil...
Ama kervan tu kaka de mi??? Komiksin komik...
MİLLETİ uyutma...
SPK ya yaz... Var mı aldığın cevap... BLOKELERİ çözdünüz mü diye...
DANIŞTAY davası THE AND olmadan çözer mi ? senin çok sevdiğin şirketin bunu KAP haberi yaptı diye SAZAN gibi kanıp milleti kandırma...
SPK dan aldığın cevap varsa millet okusun AYDINLANSIN...
Sen AZLIK HAKKIN için minumum 33 MİLYON LOTU 149 göremi hesaplattın 588 milyona göre mi..
588 milyon hisseye göre...
ZT KAP hisseleri VİRMAN etti, Sattı diye bir açıklama okudun mu??? yok...
149 dan maksimum 40 milyonu çıkart... zaten ezelerdi.. BLOKENİN çözülmesine bile gerek yok...
Senin amacın ŞANINLA 2 çift söz söylemek için GK da bulunmak TUTANAĞA o söylediklerini geçirtmektir...
Hala UYUTUYORSUN milleti...
SPK BLOKEYİ çözer mi... vay yavrum vay dava bitmeden...