Mynet te birisi Cuma günü 0.43 kapanış yazmış ..0.43 neki. ..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mynet te birisi Cuma günü 0.43 kapanış yazmış ..0.43 neki. ..
arkadaşlar satmayın bu hafta bırakın çıksın gucunuz nispetinde alacaksanız da ufakta olsa 0,43 üzeri girin ki kağıt direnç seviyelerini aşsın çıkışı biz başlatmış olalım en azından destek olalım, kağıdı itelim yürüyecektir haberlerle zaten arkası gelir
Usta sen yenisin galiba??? Burada aylardır bekleyenler var dört gözle alacak meselesinin çözümü için haber bekliyoruz. Işaret fişeği atıldı genel kurulda alacak meselesinin çözümü için hazırladıkları plan ne ise onu onaya sunacaklar bu şirket için bundan daha iyi bir gelişme olabilir mı???
Hazırladıkları plan rasyonel ikna edici olursa dile kolay 200 milyonluk alacaktan bahsediyoruz. Evet tek kalemde alınmayacak yıllara dayalı bir alacak olacak ama belirsizlik kalkacak hem ara ara kasaya yüklü para girecek hem de ticari faaliyetlerini sürdürebilmek için yeni kararlar bekleniyor yeni iş anlaşmaları muhtemel olanı. Bir aksilik olmazsa 25 mayıs ve sonrası bu hisse için dönüm noktası olacak... bu saatten sonra akpaz yatırımcıları belli seviyelere gelene kadar tek lot satmaz bence bu fiyatlar hala kelepir orta ve uzun vadede yolumuz uzun biradaki kimseyi 60 _ 70 kuruş kesmez hala maliyeti 1 lira üzerinde olan bir-çok ky var...
Spek bakalım ne kadar kastıracak eğer baskı kurmazsa tıpkı kervansaray da olduğu gibi bu haftada aklardan aynı hareketi bekliyorum...
Teknik olarak ben de ikili dio görüyorum 200 günlük ortalama 37 zaten ve dio kanal noktasından 3.kez başını yukarı kaldırdı normalde benim gördüğüm sıra ile 43 48 52 dirençler var bunları istese 2 günde devirir sonrası hem teknikciler hem temelciler için dikkat çeker spek yeni ortaklar istemezse genel kurula kadar burada sağlam atraksiyonlar görebiliriz...
Dediğim gibi genel kurul kararları bir de kamuoyunu ikna eden cinsten olursa cidden şimdikinin en az 3_ 4 katına kadar soluksuz yolu olur...
Ya nasip diyelim bakalım yarın bir ipucu verir alıcı ağırlıklı ve artıda başlarsa devamı gelir....
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Bir şey çıkmayacak gene anlaşılan. .borç borç faiz.