bana da miktar biraz daha yüksek olsa 29 olurdu dedi. tl dönüşüm başka bankada olduğundan çok da uğraşmadım. atıyorum 29.5-30 deseydi burgana taşırdım belki.
Printable View
Brüt ücret üzerinden işveren işveren hissesi adı altında %15-19 arası bir vergi daha ödüyor. Ayrıca bu teşvikli tutar Eylül'den sonra asgari ücretteki yaklaşık 100TL'lik teşviğin sona ereceği konuşuluyor. Şu an giydirilmiş asgari ücret 2400-2500TL civarında.
mb sının 70 milyar doların altına inen rezervi ile mevduat oranları minimum %45-50 lilere cıkacaktır ...baska turlu dısardan dolar cekmenin vatandasın da dolara yonelmesinin cozumu yoktur ..napıcaklar dolar mı basacaklar katar ı bunyemize mi katacagız ne yapacagız yani ? 94-98-2001 e bakın her develuasyonun ardından faiz de aynı %50_100 arası na cekildinmi dısardan dolar gelmis mi gelmemis mi ? hep geldi gecmiste ..sonucta turkiye hicbir zaman venezuella gibi veya arjantin gibi borlarımı odemiyorum monatoryuma gidiiyorum demedi. borcum borctur dedi odedi...ama dedigim gibi hem icerdeki vatandasın doları bozmasının hem de yabancıyı cekecek cok yuksek bir faiz verilmesi sart
Arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Diyelim ki 125xxx tl niz var ve bunu günlük repo da değerlendiriyorsunuz. Aylık faize göre nasıl durumu(getiri faizi) acaba? Burada 28-29 deniliyor. Tşk.