-
3$ biraz üstü su anda bakalım eski 5$ zirvesini ne zaman görecek ve üstüne çıkacak. Allah herkese sabır edenlere ve çok bekleyenlere uzun zaman almış kar ile yemeyi nasip eder .. herşeyin hayırlısı YTD ve selâm
M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ufak bir kar düzeltmesi kaçınılmaz ama kestirmek çok zor Allah herkese iyi karar vermeyi nasip etsin YTD ve selâm
-
Düzeltme kar götürmek kaçınılmaz Allah herkese sabır versin doğru zamanlama nasip etsin. Ben azıcık verdim ufak bir geri gelme olduğunda kafama göre geri yerine koyacağım .thy ve tav . Sonuçta daha çok yolu var ama ara sırada bir düzeltme daha sağlam çıkmasını kolaylaştıracak. Tabiki şahsi fikrim YTD herkes kendi aklını kullansın lütfen. Ve selam Ek 28671
-
THY/Bolat:Pandemi öncesinde arı gibi çalıştığımız günlere yeniden döndük hatta tarihi rekora doğru uçuyoruz
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü etkinlikleri kapsamında kabin ekipleriyle bir araya geldi.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı Ekip Terminali'nde düzenlenen etkinliğe THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Genel Müdür Yardımcısı (Uçuş İşletme) Mehmet Kadaifçiler ve Kabin Hizmetleri Başkanı Özlem Öncel de katıldı.
Ekip terminalinde 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü'nün anlam ve önemine ilişkin çeşitli etkinlikler yapıldı. Kabin ekiplerinden oluşan orkestra, gün boyunca eğlenceli melodiler eşliğinde sergilediği müzik dinletisi ile görevleri öncesinde uçuş ve kabin ekiplerine keyifli anlar yaşattı.
- "Tarihi rekora doğru uçuyoruz"
Etkinlikte kabin memurlarına hitap eden Bolat, 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü'nü kutladı.
Kabin memurlarına zor günlerde şirketleri için sergiledikleri çaba ve misafirlerini ağırlarken gösterdikleri tebessüm için teşekkür eden Bolat, "Sizler de fark ediyorsunuz, pandemi öncesinde arı gibi çalıştığımız günlere yeniden döndük hatta tarihi rekora doğru uçuyoruz. Her biri ayrı bir enerjiyle çalışan uçuş ekiplerimize rekora uçmamızda sağlayacakları katkılardan son derece eminiz. Bugün birlikte çalıştığımız gibi gelecekte ulaşacağımız başarılı sonuçları da birlikte kutlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Tüm uçuşlarınızda sağlık ve emniyet diliyorum, iyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.
Kabin ekipleriyle yakından ilgilenen Bolat ile Ekşi, fotoğraf çekimi sonrasında görevlerinde yüksek performans gösteren kabin ekiplerine hediyeler takdim ederek, uçuşlarına çiçeklerle uğurladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
-
Taşınan Açıklarda artış olmamış, sadece biraz THYAO HALKB ve YKBNK taşınmış, fiyatlama bakarsak yukarıda 51.00 a giderken panikle açıklar kapanmış olabilir,
https://i.hizliresim.com/ndzx1l8.PNG
-
@berkimcans, bilgi için teşekkür ederim.
-
Gün içi düzeltmemizi de karanlık odada yapmış bulunmaktayız. Yarın ola hayrola
-
Yabancilar deli gibi aliyor benim bildiğim kadarıyla. Citibank 209 milyon lota yaklaşmış, deuthzbank 10 mılyon civarina gelmiş. Son günlerde maşallahı var. Haziran ayı da geldi. Şimdi bilançoya göre hissenin hedef fiyatını ve olması gerektiği yeri belirlemeye çalışıyorlar dir sanırım. Gun içinde bile iyi baskı yaptilar ve son dakika biraktilar baskıyı hisse yukari acayip gitmiş.. Yabanci balinalar çok iyi biliyor işini. Haziran ayi da hareketli geçecek gibi görünüyor bence
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır