Aga bence robotların satış hızına bizim baktığımız ekranlar yetişemedi aynı durum bende de vardı.
Printable View
Viop da longcu patlattilar, spottaysaniz sikinti yok da viopcular fena patlatildi. Herkes kredi cekip kaldiraca girdi Kolay mi turkiyede adama para kazandirmak
pc den bakıyorum -2 telden bakıyorum-8 **
Borsada rüya gibi bir ralli yaşadık bir aydır .. testiyi su akarken doldurabilenlere selam ve helal olsun....
29.92 lik kagıt 25.50 tl....toplu dikiş, şimdi kime sövmek gerek ona karar veremedim....
Tekfen ozelinde doviz Bu seviyedeyken Biz kaldigimiz yerden devam ederiz , ama o kaldiracli pozisyonlarda kredili islemler yapanlar turkiye gercegi ile ne yazik ki yuzlesti . 29.40 dan yuzde 10 portfoy kacabildim, elim gitmedi Cok belliydi bugun 6/7 kisi aradi abi kaldirac nasil yapiliyor diye sordu dedim tokatlama Haftaya olur Pazartesi sali nakite donerim , bi anda tokatladilar
Fabrika ayarimiz olan 550 milyon seviyelerine geri donduk , zaten bu cikis bizim yonetimin yaptigi icraatlerle alakali degildi . Ruzgarla ucuz oldugumuz icin arttik iste . Yonetim adam olmadan yeni isler alinmadan bu is olmaz . Hisse yuzde 7-8 giderken de yazdik beceriksiz sirket is almali is