Printable View
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Kandırıldım, suçum yok! İtirafçı olacağım; Sapanca'da gelecekmiş! :kahkah: Olur bir sürü dın dın gavur namesi, ondan sonra kandırıldım, sofra ahalisi beni affetsin! Yemezler, efendim!
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Mekan işletmecisi kapıda göründü :yes: Ne göründüsü efendim, bastı tekmeyi açtı kapıyı, deyin şuna! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sadece AYRAN YASAKTIR, fena kafa yapıyor, çünkü! :kahkah: Merak etmeyin..Zaten ayranımız yok içmeye.. :) Bi tek tahtıravellimiz var.. :oleyo: o da iki kollu.. :he: hem de sağdan iki kolu.. :he: sol kollar kırık.. :he: pinince devriliyor.. Tahtıravelli ye de pinemiyok yani.. :he: Annayacanız sorun büyük...... :oleyo:
Hadin iyi geceler.. Bu DeliKAN yatar..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya ... Sadece AYRAN YASAKTIR, fena kafa yapıyor, çünkü! :kahkah: Ayrancılara hayranım! 45.-cl damnattım, ayrancıları yakalayamıyorum ... ahhh bi yakalasam :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sayın Reha Kaya nerede? İşletmeci hafta sonu gelmez mi :yes: çok ihmal eder oldu bizi coook :yes: Sarışın stokları düştüydü, gontrol ve stokları yenilemek için envanter neyim düzenliyordum! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sarışın stokları düştüydü, gontrol ve stokları yenilemek için envanter neyim düzenliyordum! :kahkah: Türkçe mealli; dün yol yorgunuydum, anca Dipçik gibin oldum :kahkah: :he:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Ayrancılara hayranım! 45.-cl damnattım, ayrancıları yakalayamıyorum ... ahhh bi yakalasam :kahkah: 1 Litrelik dahi fayda etmez ayran kafası yapmak için, üstelik ertesi gün ayılırsınız! Ayran kafası ise bir ömür boyu sürer, işte mutluluk budur!