başardım yerli ve milli aynşıtayım. yeterince denersen sen de yapabilirsin. hem sana hem de mizahına güvenim sonsuz.
çıtayı yükselttim artık ekmeği ekmeğe banmak gibi rafine zevklerim var.
Printable View
bi şansımı denedim belki bilmediğim bir şey vardır diye. sağol hocam
Isyatirimda hesabınız varsa böyle bir imkan var aslında ama. Şöyle ki heabinizda biraz para varsa hesabınıza yatacak olan para kadar üst üste alım yapmanıza imkan sağlar. Ben böyle yapıyorum genellikle
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işyatırım hesabım yok maalesef. doğrudan işbank yatırım hesabı da mümkün mü? işcep mobil yani
Bugün AFT alım emrimizi de girdik, nasdaq tarafını da fullemiş olduk. bu kez çok ciddi gelişmeler olmadığı sürece hedefim en az 3 ay al-sat tuşlarına dokunmamak. o da yani fonlarla ilgili sıkıntı olursa. cuma günü sp500'ün tarihi rekor kırması benim için yeterli işaret. hem bistte hem nasdaqda önümüzde faiz indirimleri var böyle orta vadede garanti kazanç fırsatı ancak birkaç yılda bir oluyor benim kanaatimce.
tabi bu savaş durumları kötüleşmedikçe. işin ww3'e evrileceğini sanmıyorum, dünya halkları bilinçlendikçe herkes refah ve iyi ekonomi istiyor, o da savaş ortamında imkansız olduğundan özellikle büyük güçler birbirine sataşmamakta dikkatli davranıyor şahsi gözlemim.
Para Piyasası Fonları / Dolar Analizleri
22 Ocak 2024 - 21 Aralık 2023 arası takip ettiğim bazı para piyasası fonlarının ve doların 32 günlük vadeli mevduat faiz eşleniği
Para Piyasası Fonları
AC4 44.15%
HVT 44.05%
RPP 44.04%
Dolar (T.C.M.B. saat 11:00 kurlarına göre)
USDTL 44.55%