128.150 de.... 128.475 den verildi... poz. kalmadı..(129.200 yazdık.. ama sildik.. hfta sonu poz.kalmasın)
pazartesi ola hayrola..
Printable View
Azrail Temel’ in yanına gelmiş. Hadi demiş, vakit tamam, gidelim Temel. Temel pazarlığa başlamış:
– Daha çok erken, lütfen bana 30yıl daha ver. Azrail tamam demiş. Temel hemen pilot olmaya karar vermiş, nasıl olsa beni havada yakalayamaz diye. Aradan tam 30yıl geçmiş, yine bir uçuş sırasında Azrail gelmiş ve Temel’ e süren doldu demiş. Temel :
– Benim yüzümden arkadaki 300kişiyide mi öldüreceksin. Bırak uçağı önce aşağı indireyim demiş. Azrail :
– Oğlum hepinizi bir araya getirene kadar zaten neler çektim ben : )
Ne yapacaklarını şaşırdılar. Kasırga sanırım bunların planlarını altüst olmalı ama ben bunların tesadüfe bir şey bırakacaklarını sanmıyorum.
Garanti bir aracı kurumun karşı bacağı. PY alırken, aldığının bir kısmını Garanti'den satıyor. Yani garanti satıyorsa genelde yön yukarı, alıyorsa aşağı oluyor.
Neyse, B-b bitti ya da bitmek üzere. Sonrasında B-c var. Umarım en azından 133 gösterirler. Fazlası olursa daha iyi olur.
5-15 lik sistemciler için zorlu bir hafta bitti. Gelecek hafta da bu kadar olmasa da zorlu olur. Tahminim gelecek hafta sonuna doğru ve sonraki hafta iyice çalkalarlar.
İyi hafta sonları tüm Dostlara.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar
kritik bir yerde kapatti,löp löp düşmedi bist dollar yüzde bir arttığı halde,enteresan
testerede hepimizi kesip öyle yolculuk yapacak heralde.
Icbct diye ne idugu belirsiz bir hisse var.
Acikcilarin kemiklerini kirdilar resmen.
Aciga satanlar icin iyi bir ders olmustur.
5 gunde artis %100 u gecti.
Elinde para olmadan parayla mal alan adamin hissesini dusurmek..iste boyle yaparlar.
Umarim bankalara dadanan a1 capital gibilerine de girer birirleri bu sekilde.