Bedelliye giden hisseler genellikle R tahtadan kalkacağı zaman ,son katılım tarihlerine yakın zamanda devamlı hareketlidir,bugün 2.59 gösterdi.
Printable View
Bedelliye giden hisseler genellikle R tahtadan kalkacağı zaman ,son katılım tarihlerine yakın zamanda devamlı hareketlidir,bugün 2.59 gösterdi.
Kimsecikler kalmamış:notr:
2.59 yaptı,peşinden 2.43'e kadar saldılar,sanırım yeni bir oyuncak bulduk.
ben bugun bulten beklıyem kent belkı cıkar :D cıkmasada yarın brutten cıkacak ıkı taraflıda beklentı. sktas bana zarar yazdı:D ama ıntıkamımı alacam
2.36'ya kadar indirip 2.40 kapattı...sanırım düşmesinin sebebi ucuza R satın almaktı amaç,paniğe girip elinde bedelliden R kalanlar bedelliye girmemek için satış yaptı,buda R toplayanların işine geldi,yada kurgu kurup yukarıdan sattıkları E hisseyi R'lerinde düşeceğini bildiklerinden ucuzdanda toplama niyetindede olabilirler,zaten R kapanış 1.27,oda bugün 1.50 yakmıştı...Artık ikinci macera ayın 24'düne doğru başlayacak,o zamana kadar hissenin fiatıda önemli,toplamak isterlerse biraz daha baskı kurabilirler,neyse bekleyip görmek lazım,bugün 3/2 E satışı yaptım,2.44-40 arasından sattıklarımı geri topladım,40 altına inince bu sefer R satın aldım 1.30'dan,sanırım haftaya ya kısmet demek kalıyor bize...ytd.
Hata verdi çift yazdı,bunu sildim.
Benim gibi yapsaydınızya,hiç riske girmeye gerek yoktu...,geçende aynisini yapmıştı 2.30 altına inerek,bende E satıp R toplamıştım,tekrar 2.40 üstüne atınca orada direndi,sebep R tahtadan kalkacağı zaman bunu bedelliye giden hisselerin hepsi yapar toplama adına ve öylede oldu bugün 2.59 yaktı,gerisi malum,aynisini USAK'ta yaptı,oda 1.60 üstüne attı 1.52 kapattı,ama onun durumu buna göre çok daha iyiydi 1.50 altına salmayarak,genellikle bunlar ince hesaplar,%75 tuttururum,Afyonda aynisini yapmıştı 2.30-2.60 arası,şimdi ise yolu doğrulttu 3'e demir attı,bakalım bu ne yapacak,bundada hedefim 3...ytd.
Sayin refaba Bedellide tecrubelisiniz, Ruchan kapanacagi gun Ruchanin fiyati artar mi azalir mi genel olarak? Soktas sirketi bedelli acikliyor kasaya para girsin diye, ky'nın bedelliye girmesini istiyorsa tahtayi yukari surmeliydi, cazip hale getirmeliydi, ilgi cekmeliydi ki yatırımcı gelsin, bedelliye katilsin. Bugun Ruchanin bu kadar düşmesinin sebebi ky olamaz. Tahtaci sabahtan ana hisseyi kaldirdi, gidiyormus gibi yapip sonradan asagi surdu ve kararsiz olanlarin ruchanini ucuzdan topladi bence. Sonuc olarak ben sunu cikariyorum, ky istemiyorlar tahtada ve ona göre bir süreç yonettiler. Sizce yanlis mi dusunuyorum?
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.