Ya arkadaş ne kadar gereksiz şeyler yazıyorsunuz yok ne zaman artar yok bilmem ne daha alalı ne kadar oldu o kadar çok gidecek yazıldı ki verdi geri kağıdı,bir kişi düşünün malı satmak istiyor alıcı yok cazip hale getirmek için her şekilde satmak isteyecek niye alıcaksınız sıkılıp sattığınızda sanal gibi gözüken şey gerçek olucak sizin sattığınızı alıp başkasına satacak şimdi yukardan alanların satması beklenecek bu bir haftada olur bir ayda 3 ayda bakıcaz ya zararına satıcaz yada bekleyip karla çıkıcaz. Çok güzel yorum yapınca kağıt çıkmıyor kötü yorum yapıncada düşmüyor.
Galip öztürk ne zaman isterse o zaman çıkacak..
son olarak ahtapot a birşeyler söylemek istiyorum bak kardeşim sen insanları gazlama bırak herkes bildiğini yapsın bu kağıdın artacağı elbette belli hatta metro ve mepetinde artacağı belli ve hatta avturda artık artar bu kadar düştükten sonra ama bazıları bugün alıp yarın satma derdinde dolayısı ile vur kaç yapayım derken sen ve senin gibilerden etkilenip vuruluyorlar...
İyisimi düşünce olarak şunu yaz ben aldım 1 sene bekleyeceğim bitti nokta ...
Ama sen ne yapıyosun offff sermayesinin 3 te biri kar açıklamış bu kağıt çoşar yok üç tavan yok bilmem ne bak yüzde 12 den geri bastılar niye yeterli alıcıyı bulup geçirdiler şimdi tekrar topluyorlar kimden yukardan alanlardan onların zaman kavramı yok artıracağını biliyorlar ama küçük yatırımcı öylemi hanesinde eksiyi gördüğü an daha fazla eksi olmasın diye satıyor ve hem zarar ediyor hemde malını kaptırıyor. Yapma artık böyle şeyler burada herkes senin gibi bilinçli ve sabırlı değil