Borsadan atmak lazım boyle hisseleri ama iste kimi iyi niyetli kimi patron kötü niyetli ..insanlar ikiye ayrılır iyiler /kötüler.
Printable View
Borsadan atmak lazım boyle hisseleri ama iste kimi iyi niyetli kimi patron kötü niyetli ..insanlar ikiye ayrılır iyiler /kötüler.
Hic ky.yok hissede sanırım bedelli acikkanmış kimse bir sey yazmamış...ilginc bir hisse olmalı.
Ky. yoksa patron kimi düdükleyecek o zaman spekle patron başbaşa kaldı demektir ama spek in intikamı acı olur
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki bedelli onaylanırsa yazarlar.Hareket olmayınca hisse de kimse yok galiba dedim.3 bedelli yapmıs bu 4 ncu oluyormuş.ilginc memleket vesselam.Skp.hazretleri ne diyecek bakalım.hissede olan varsa yazsın bir seylerde bilgi sahibi olalım.Komşu komsunun külüne muhtactır 🤗
demiştim demeyi sevmem ama demiştim.... bir önceki bedelliyi de söylemiştim ondan sonra bu şirketin tekrar bedelli açıklayacağını da söylemiştim... başka yaşama şansı yok ki... bedelli açıklayacak para toplayacak onunla dönecek...
batı yakasında değişen bir şey yok...
bu Kenya işi ne oldu bu arada? O zırhlılar teslim edildimi ne zaman edilecek vs vs .. yok mu bir bilen ?
Zırhlı araçları Kenya ya gönderiyoruz diye Konya ya göndermiş olmasınlar yanlışlıkla Recep ivedigin konya ya gittigi gibi🤣 92 milyon dolarlık arac satmış kenya ya galiba...Para akışı iyi diyorlar, son ceyrekte 200 milyon kar acıklayacak muhtemelen diyorlar...aslı var mı acaba?
Selam arkadaşlar
elimde olmayan hissede hiç yazı yazmam tarz olarak,bundan önceki bedellilerde olduğu gibi bu bedellidede bende en az sizin kadar kızgın ve öfkeliyim ,her bedellide şirketi arayıp sitemimi ettim bizim paralarlamı adam olacaksınız diye .
ancak buna rağmen hisseye girdim ,dün 2,57 den epey gene girdim ve bir çok arkadaşımada almasına vesile oldum,peki neden girdim ,çünkü şirketi gözle görülür mesafeden izleyebildiğim için,daha önce döviz borçları vardı biliyorsunuz döviz arttıkca bunların yüküde arttı bu artış şirketin karlarını yutmaya yetti ,eğer dövizle değilde TL ile borçlanmış olasalardı şimdi son derece karlı bir bilançomuz olacaktı ,geçen yılki bedelli paralarının büyük bir kısmı bu borç kapatmalarına gitti ve şirket zarardan kurtarmayı başarıp azda olsa kara geçmeye başladı.
ancak bu defada gelen yoğun siparişler için ve bu siparişleri karşılamak için hem hammadde hem işci alımına gidilmek durumunda kalındı ,buda zayıf olan bir bütçeyle karşılanamazdı yani zorunlu sermaye artışına gitmeye mecbur kaldılar,çünkü yedeklarinde fazla para yoktu.
şimdi gelelim bu yazıyı neden yazdığıma : şirket ihracat ağırlıklı siparişlerin artışını alınan işci sayısının artışındaan görmemek mümkün değil,ve söylediğim gibi harıl harıl çalışılıyor,bunu fabrika yakınlarında olana arkadaşlar varsa şirkete giren hammadde ve çıkan mamul üretimden görebilip beni teyit ederler umarım ,
artık hurda demirin bile kilosunun 8/10 lira olduğu bir maydanozun bile 5 lira olduğu günümüzde bir sanayi şirketinin fiyatının 2/3 lira civarında olması tam trajikomik bir durumdur .ve bizler 0,65 kuruş vererek nominalin üzerindeki bir hisseye sahip olmakla zaten baştan kar etmiş olacağız kanaatindeyim elinde hisse olanlar .tabi geçmişte yüksekten maliyetlenen arkadaşlar için durum biraz farklı olabilir.
eğer SPK onaylar ve bölünme gerçekleşirse ki bu seçimlere kadar sürebilecek bir zaman gerektirebilir,gelecek ilk bilançoda hem borçların azaldığını hem karların daha iyi geleceğini düşündüğüm bir bilanço ile hem maydanozdan daha değersiz olan bu hisseyi çok daha iyi yerlere taşıyacak olacağına inançla elimi taşın altına koydum ,doğru zamanda yani kağıdın herkesin ölümüş bu deyip kaçtığı bir günde girdim ,gerisi kısmet.
önemli not: burasaki yazı kimseye yatırım tavsiyesi asla içermez ve bu yazıdan asla etkilenmeyin lütfen sadece kendi görüş ve düşüncemi paylaştım ,hepinize sevgi ve saygılarımla.