Hocam pazartesi beklentiniz nedir ?
Printable View
Hocam pazartesi beklentiniz nedir ?
Sn.mavideniz teknik analiziniz icin tesekkur ederim.gerek grafik gerekse yazdiklariniz mantikla örtüşüyor her ne kadar sizin gibi teknik bilgimiz olmasa bile 690 daki gapi bildigim halde sattigim halde takas benide yaniltti ama bu sefer akilli davranip yuklenmedim.o yuzden asagida olsa yukarıda olsa psikolojik rahat oluyor insan.bizim ky en buyuk hatamizdan biride sanki babamizin hissesi gibi ne var ne yok cebimizde nakiti bagliyoruz ve profosyenel dusunmuyoruz.stoplara riayet diyecegim ama oyle bir dustuki nasil stop olacan firsat bile vermedi.neyse hakkimizda hayirlisi tekrar teşekkür ederim.teknik olarak grafik ve bilgisi olan arkadaslar buradaki ky destek vermelerini rica ediyorum herkese iyi tatiller.y.t.d
Hareketleri sert olan tahtalarda özellikle teknik öngörüler ilk etap da kısa vadeli tutmayabilir yani bu tarz hızlı hareketler bir sonraki gün bi miktar yukarı yapıp tekrar aşağı salabileceği gibi aşağıdan açılıp yukarı da yapabilir bazı tahminler yapılabilir fakat yanıltıcı olmaması önemlidir yukarı aşağı aşağımı yukarı aşağı yukarımı aşağı yukarı aşağımı hareketleri çok sert olan tahtalarda yanılma payı çok yüksektir hızlı traderler bile yanılabilir..
Estağfurullah teknik biraz da yanılgıdır keşke temel analizin teknik analizini yapabilsek o zaman ekranı kapat hedef fiyatta sat teknik analiz bilgim derin değil ama bir kaç hayati bilgiyi kendim öğrendim dersler pahalı ve ders verenlerin samimi olduğuna inanmıyorum yakın zamanda yani 2 ay içinde öyle tahtalardan mal aldım ki en kötüsü %30 yaptı en iyisi %300
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama ben sermayemi %100 arttırdım başarı az sermaye az nasip bu kadar
Hocam çok zarar ettim borsada ve artık burada da zarar etmek istemiyorum.Maliyet 9 a yakın , umarım kısa vadede yukarıları test eder
inşallah Allah gönlünüzce versun
Satış yapan ortak satışlarını bitirdi mi?Satış yapan ortak bu hissede gelecek için önemli biri mi? Bilgisi olan var mı?