Zengin kesimin guvenini, orta ve alt tabakanin satin alma gucunu yok ederseniz sittin sene krizden cikamazsiniz.
Printable View
Zengin kesimin guvenini, orta ve alt tabakanin satin alma gucunu yok ederseniz sittin sene krizden cikamazsiniz.
Uzun yola çıkacakların dikkatine...
'' Arabayla tatile çıkanlara uyarımdır.
Geçen gün 2500 km yoldan döndüm. AKP'nin yaptığı fahiş fiyatlı otoyollara mümkün olduğunca girmedim.
Girmedim ama GBT ve radar sayısından gına geldi. Radar sayısı inanılmaz artmış. İyi bir şey ama bu biraz fesatça kullanılıyor. Örneğin 90 km hız sınırı gösteren tabelayı gördükten 50 metre sonra 70 km, bir 50 metre daha sonra 50 km hız sınırına düşüyor ve ardından şak diye elektronik radar sistemi.
Otoyoldan alamadıkları parayı eski yolu kullananlardan radar ile daha fazlasını alıyorlar.
Dikkat edin. Tabelada yazan hız sınırını %10 aşabilirsiniz ama ona bile güvenmeyin.
Asıl sıkıntı yol kenarında pusuya yatan radar arabaları. Virajı döner sönmez tabela ve radar aracını aynı anda görebiliyorsunuz.''
alıntı
Bu yollar köprüler falan 10_15 sene sonra devlete kalıcak. O zaman fiyatları ayarlarlar ordanda iyi gelir devlete. Şimdi kıymetini bilmeyenler o zaman iyiki yapmışlar diyecekler :)
Sabah namazını eda edip buraya asap bozmaya avdet etmişsiniz bakıyorum.
İstatistiği yaptı yazıyor buraya,9 ay %50 boş gidiyormuş.
Ne diyelim.
Kafa bu.
Ulaştırma sektörü, anında zamları yansıttığı için, enflasyondan en az etkilenen kesimdir.
Olsun olsun 5.000 aile,
82 milyon nüfus.
Derilerini yüzüyorlar ahalinin.
Sende yandaş militanlığı yapmak adına burada döktürüyorsun.
Gidiyorsunuz.
Bir daha bin sene gelmemecesine.
Gideceksiniz.
Senin kadar eçeller bile uyanacak yakında.