Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya https://reimg-carrefour.mncdn.com/mn...8879439033.jpg Bunu mu demek istediniz?:he: Ben su dökmek istedim ama benzin yetişti:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hayırlı olsa fon mu deriz üstadım :) Aşağıya doğru gidiyor muhabbet :) Yok yok gapli yukari acacak 😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok yok gapli yukari acacak 😃 Portföyde endeks fon bulundurmak şart diyorum ben :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya üstüne Talebi reddedildi, bir de üstüne silin diyor, adamlığı da ele vermeyecek uyanık!:oleyo: VAR sistemi iyi çalışıyor ama, beğendim yönetimi.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok yok gapli yukari acacak bist için ise bu dediğin tipik ky beklentisi :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc bist için ise bu dediğin tipik ky beklentisi :kmk: Valla sizde tipik pala gibisiniz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Valla sizde tipik pala gibisiniz :) Pala kim Herif kim BİST başlıklarında sık sık adları anılıyor Ama kimdir bunlar, özellikleri nedir anlamıyorum.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Pala kim Herif kim BİST başlıklarında sık sık adları anılıyor Ama kimdir bunlar, özellikleri nedir anlamıyorum.:) Ky karşıtı pala oldu artık üstadım:) Pala ne derse o olur :)