Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten:))SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten:))SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 4111 rakımda kuzularıda kaptı kurtlar zaten:))SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın TA inanın 2 gündür grafiklerinizi inceliyorum ancak
1- grafiklere duygusal bakıyor olabilir misiniz çünkü grafiklerinizde pozitif yan göremiyorum ama siz pozitifsiniz.
2- yukardaki osilatörü mavi siz yazdıysanız bence gözden geçirin, atığınız grafiklerde maviyi farklı günlerde de inceledim tradinview deki göstergelerde hiç benzer şekiller yok.
teşekkürler.
Arkadaşlar ben yanlış yorumlamış olabilir miyim ?
Aşağıdaki RESMİ GAZETE de Kanuna eklenen madde ile Kanal İstanbul Projesi ne DEVLET GARANTİSİ verilmiş oluyor sanırım
https://i.hizliresim.com/Uhwp2U.jpg
1. olaylar ülkede faiz artmış %19 dışarıdan sıcak paraya davetiye çıkarılmış. olumlu
2- kur 7.20 ye inmiş 7 altı beklenmeye başlamış. olumlu
3- dow 32 binleri geçmiş olumlu
4- çarşamba günü 1582 tepe geçilmiş ben bile ucuz diye sahol almışım perşembe zararına verdik eve bir hafta et yasağı koydum.:oleyo:
5- petrol sarsılıp yeşil yakmış. olumlu
6- fed para saçmaya devam faızler sabit olumlu 2023 de artırım bekleniyor. olumlu
neden 1582 W kırılmadı.
En kötü yanım, bu duygusallık ve çok ileriyi görmek... :vk:
Gözümün önündeki çukura değil de ileride dağa odaklanınca düşe kalka gidiyorum...
2. maddeyi anlamadım. Benzer şekil yok diye mi gözden geçirilmeli, yoksa hatalı mı çalışıyor?
Benzeri olmasın diye yazdım zaten, bulamadıysanız başarmışım demektir...
Yok hatalı ise, o zaman hatalı olduğu yerlere odaklanmak gerekebilir...
Bu Osilatörün müdavimi çoktur. Bir çok kişiye özel grafik paylaşımı yapıyorum. Demek ki bir faydasını görüyorlar...
dostum o bir haftalık haber.