Printable View
Şaaaak 15 k vaka
Ulas beni mahvetti ulas Yarin tavan yapmali
Bizde hersey seffaf Sarky Ulas Lkmnh Dgate Vestl Bakalim gune nasil baslayacaguk
Fuatim Pistona ne diyorsun
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim Pistona ne diyorsun Üstad Federal Mogul TOGG ile de işbirliği açıklayabilir beklenti anlamında da iyi bir hisse sanırım. Ama haberim yok arkadaşlara bir sorarım :) Bu arada teknik olarak da fena değil gibi...
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim Pistona ne diyorsun Odabaşı duayendi galiba pistonda. Ona sorsaniza bakalım ne diyecek.
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Üstad Federal Mogul TOGG ile de işbirliği açıklayabilir beklenti anlamında da iyi bir hisse sanırım. Ama haberim yok arkadaşlara bir sorarım :) Bu arada teknik olarak da fena değil gibi... Kalp gozu de tamam diyor Acil dön Sonra neden girmedik diye aglamayalim Bu arada arkadaslarin kim?
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Odabaşı duayendi galiba pistonda. Ona sorsaniza bakalım ne diyecek. Odabasi regal ustadi giskaniyeah O sebeple pek yazmiyor Bana pm atmis Ya regal ya ben diyor Dusunuyorum bakalim kimi secsem