Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Simdi ben bu arkadasi engellesem yazdiklarimi gorebilir mi yada benim yazdiklarimi o gorebilir mi? Deneyelim Beni engelleme ayıp edersin.
Alıntı: Originally Posted by Webster Simdi ben bu arkadasi engellesem yazdiklarimi gorebilir mi yada benim yazdiklarimi o gorebilir mi? Deneyelim valla üstat en azından senin başlığa sürekli yazarak en tepede tutuyordu ,şimdi takılacak birisini de bulamaz ,yazmaz da :)
Blokladın mı beni kara çocuk...
Alıntı: Originally Posted by Germiyan valla üstat en azından senin başlığa sürekli yazarak en tepede tutuyordu ,şimdi takılacak birisini de bulamaz ,yazmaz da :) Kıymet bilmez biri daha işte bu kara çocuk.
bu gün sabah mobtl ,iheva ıncık boncuk hisseleri birini zararına diğerini maliyetine verip bimasa ekleme yaptım şimdilik iyi yapmışım gibi duruyor
Alıntı: Originally Posted by Germiyan bu gün sabah mobtl ,iheva ıncık boncuk hisseleri birini zararına diğerini maliyetine verip bimasa ekleme yaptım şimdilik iyi yapmışım gibi duruyor Mantikli ustadim Bimas gec3n seneki fiyatinda
Yarın faiz sabit, dolar 12 TL.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarın faiz sabit, dolar 12 TL. Senin şu arkadaşın beni bloklamış...