yavas yavas isinip kaynayacak sudaki kurbagalar gibi bekliyoruz bakalim sonumuz ne olacak. hemp hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar digerlerine göre fazla düştü
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
yavas yavas isinip kaynayacak sudaki kurbagalar gibi bekliyoruz bakalim sonumuz ne olacak. hemp hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar digerlerine göre fazla düştü
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün insanlarda BTC düşüşü yüzünden moral düştü...Hepsi sağlık olsun diyerek devam etmelisiniz. Hala angajman kuralları no 2 devam etmekte. BTC nin geleceği için karamsarım. Zaten bu yüzden sanal coin 3 ü bekliyorum. Sizde fazla para bağlamayın bence bu işe. Sonra yeni sisteme para kalmaz..Bu dünyanın parası olacak büyük olasılık...Atacak kurşununuz kalsın..Saygılar..
evettt..etek traşımı oldum..el ve ayak tırnaklarımı kestim..temiz iç çamaşırlarımı giydim..gusül abdestimi aldım..önüme soğuk cüzdanımı arkama sıcak cüzdanımı aldım...sağ elimin üstüne ynağımı koydum..döndüüüüümmmm kıbleye karşııııı açtıııım ellerimiiiii yalvardım allahımaa duysun diyyeeeeee beniii....bir bitcoini çok sevdim o beni hiç siklemediiii..bu canımı sen verdin benden almak istiyor.......
seviiimmmm koş sevimmm koinciler koyuyor...
hayyyaaaaalellll selahhhhhhh hayyyaaaalel felahhhhhh kadukametüs selaaahah kadukametussalatt allahu ekber allahu ekber...keskin bıçak getirin mundar gitmeyek