Sayın Orhangazi aynı şekildeyiz ben frenleri tekrar sabitledim yavruları ile bir sonraki tura geç te olsa biraz yüksetten alsamda ilk göz ağrım ege ile beklemeye koyuldum 3-9 ay içersinde aksiyon iyi ılacak gibi kısmet artık diyelim
Printable View
Sayın Orhangazi aynı şekildeyiz ben frenleri tekrar sabitledim yavruları ile bir sonraki tura geç te olsa biraz yüksetten alsamda ilk göz ağrım ege ile beklemeye koyuldum 3-9 ay içersinde aksiyon iyi ılacak gibi kısmet artık diyelim
Sayin Berata,Yorgun Savasci,Mercek,Alenemon,Filizof,BurakTepe ve sayamadiğim tum degerli yatirimci arkadaslar hakkimizda hayirlisi.Hepimize bol kazanclar sağlikli gunler.✋
Çok sağolun sizlerede Orhangazi artık sesizliğe çekilip sakince bekleme zamanı al ver aksiyon olayını egede takip ederek devam edeceğim 🙏🙋🏻♂
elektrikli ortak ford güzel gidiyor elin tutar mı ki?:)
Bu sessizlik ilginc!Bilanco da gecikti iyice!
Mayıs 2021de bölünen jantsa yine bölünme kararı aldı...
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Masallah. Elinde bulunanlari tebrik ederim. Uzun vade icin guzel bi miktar tasiyordum sonrasinda 15 gun once ekseri kisimini cikmistim. Kalan lotlarla Bes ay sonra ikinci bedelsizi onda yakalamis olduk. Yalniz patronu dokmek icin ne gerekiyorsa yapti. Hisseyi calkalaya calkalaya suyunu cikardi. Uzerine temettu acikladi. Bu kadar calkalamasa full lot pozisyonda yakalardik. Nasipte kismette ne varsa o oluyor. Hic olmamasindan iyidir. Insallah bunda da onay dort bes ay surmez.
Ytd