Bugün tarihçi bir arkadaşla konuştuk durum aynı yukarıda yazılan gibi sanki. Bence taraf olmayalım Ukrayna Rusya gibi aradan izlesek daha iyi..
Printable View
% 50 yün % 50 polyester takım elbise, sert takoz gibi deriden klasik ayakkabı giyen, metrobüste pestil vaziyette işten eve evden işe gidip gelen yatırım danışmanından mı fikir alacağım..... hadi arkadaş hadiiiiiii işine bak hadi canım
insanlık için taraf olmak lazım.
hamas içindeki pislikleri temizlesin, temizleyemiyorsa örgütü fesih etsin.
israile de dur, bu insanları bu hale getiren sensin demek lazım bence.
Xtumy hisselerinde hem ky var hem de ky nin aldığı çok sayıda bist100 dışı fon var..
Burada en büyük sorun fonlar zaten... Ky olumsuz haber gelince eldeki fonları panikle satıyor, fon yönetimi de doğal olarak fonu satılınca eşdeğer hisse satıyor..
Başka bir sorun fonu öğlene kadar satınca o günün fon kapanış fiyatından, öğleden sonra satınca ertesi günün fon kapanış fiyatından satış oluyor.
Ky de ertesi güne kalmayayım , endeks yarın daha da düşer diye sabah ilk iş satış yapıyor. Buda piyasa yapıcının en sevdiği şey... Zaten derinlik de yok. Tabana götürüyor...
Ben bu konuyu bildiğim için bugün iyi fiyattan Sayas,Yeotk,Atatp gibi potansiyeli yüksek hisselerden aldım. Düşsün yarın da alırım. Sadece FK ya bakan temel analiz uzmanları için bunlar çok pahalı, gerçek manada faaliyet raporları okuyup değerleme yapanlar için hala potansiyelli hisselerden...
Daha önce burada yazdım..
Xtumy 22 ema altında kapanış yapmaya başlarsa ben endeksi ciddi olarak o zaman sorgulamaya başlarım.