İşe başlama tarihi 1 Ocak 2025 olarak belirtilmiş. Bu da yeni sözleşme olduğunu gösterir diye anladım ben.
Printable View
İşe başlama tarihi 1 Ocak 2025 olarak belirtilmiş. Bu da yeni sözleşme olduğunu gösterir diye anladım ben.
Onceki 2024 hariç bir rakamsa cok guzel, ama 2014 dahil ise çok kotu. %50 enflasyonun oldugu bir yılın ertesinde ayni miktarda anlasmanin hic bir mantıklı izahi olamaz.
Siz nereden anladiniz 2024 haric oldugunu?
Yarin hepimiz sirketi arayip soralim ilk cevap alan buraya yazsın ki boşa aramayalim.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aksi durum olsaydı belirtilmesi gerekirdi bence. Diğer açıdan bakarsak, önceki sözlesme zaten bir yıllıkti ve süresi bitiyor 15 güne. bitisinde yeni bir sözlesme yapılır diye düşündüm. Diğer bir sebep ise bir yıl sonra aynı tutar mantıksız olur. Maliyetlerin önemli kısmı personel. Bunlarda yüzde 40 civarı zam alır bir yılda. Aynı tutar mantıklı değil, 1.2 milyar ise çok iyi bir rakam. Çok iyi olması içime kurt düşürdü
Çok çok iyi bir kap.
KDV dahil diyor. Önceki KDV hariçti galiba. (Telefondan giriyorum bakamadım) KDV kaçtır bilemem. Yüzde 18 olsa ihale bedeli 1.030 oluyor. Bu durumda bu miktar diğerine ek olarak imzalanmıştır. Yüzde 70 lik bir artış oluyor. Yine de iyi
1.215.000.000 KDV dahil hocam. Fonlar satışa geçmediği sürece (dolaşımdaki payın %44,01’i şu an fonlarda) iyiye gider gibi görünüyor. Kamu harici de böyle büyük işler alır umarım.
Önceki sözleşme 1 yıllıktı, taraflar memnun haliyle yeni fiyatta yeni yıl için anlaşma olmuştur diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Yılın sonunda/ yeni yılın başında böyle bir kaç haber bekliyordum. Gayet güzel bir haber. Umarım devamı gelir ve hisse fiyatına da yansır.
Sirkete ulaşabilen var mı? Mesgul caliyor sürekli.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi