https://i.hizliresim.com/rOQQgN.png
Printable View
Terore karsi Afrin operasyonu baslamis. Allah Turk Askerini korusun kollasin.. !
Derimoddan da beklebtimiz askeri duyarliligin arttigi bu ortamda askeri giyecekler moda olacak.
Yerli ve Milli askeri botlara benzer sivil bot ile pilot montlarinin piyasaya sunulmasi onem arz etmektedir.
Amin...ve inşaallah üstad ✊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben 1 nci körfez savaşı sırasında Diyarbakır'da görevli idim. NBC kit çantası ile yatıp kalkıyorduk. O dönemdeki yapılan hataların sonucu Irak merkezi hükümet bölündü ve Irak'ın kuzeyinde malum bir sorun meydana geldi. Şimdi de aynı politikaları uygularsak Suriye'de de aynı oluşuma şahit olacağız. İzlememiz gereken politika açık. Merkezi hükümetlere destek olup dost geçinmek. Ama malesef yapılan hatalar bizim Suriye'de Kürt koridoru açılmasına ve hatta kendi elimizle açmamıza neden oldu. Hatanın neresinden dönülse kardır. Bu operasyon yüzde yüz doğrudur ve mutlaka başarılı olmalıdır. Kararlılığımız devam etmelidir. Esad ile de mutlaka işbirliği yapılmalıdır.
AMİN.
Dualarımız tüm vatan severlere.
yılbaşından bu güne kadar olan takas değişimini gönderebilecek olan var mı. şimdiden gönderen arkadaşa teşekkürler..
Amerika pazari icin bazi olusumlar var.
bavul ticaretinin ihracaattan sayilacak olusu 1 milyar dolarlik miktar kayıd altina alinacak bu derici ve ayakkabicilarun tesviklerden pay alma oranini artiracaktir.
turkiyede markalasmis sirketlerin sorunu ölcek ekonomilerinden faydalanamama sorunudur. Derimod turkiyede 3 milyon kisi civarinda alim gucu yuksek kisilere hitap etmekte amerika deri giyim acisindan farkli bir ulke kultur farkli. ancak ayakkabida buyuk basari saglanabilir montta kulture ozel urunlerin dizayn sart.!
Alim gucu yuksek ulkelere acilmak olcek ekonomisin faydalarina ulasmayi saglar..!
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2018/...pazarina-dikti
Acemşah kardeşim foruma yeni katıldım bazı yazıları okuyabilir hedef beklentiniz nedir acaba kibrisi saymazsak 4 ulkede 40 dan fazla mağazası var
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.