Milletin kan ağladığı ortamda aynen ilaç olmuştur.
Printable View
Dostum şunu tam anlatamadım şirket sahibi kasaya (cebe) para girmesi için bulduğu her fiyattan hisseyi ky ye sattı böylece bedava maliyetle para geldi.
Bakarsan sıfır maliyetli hisseyi satmış
hocam bu cümlelerinizi anlamadım ben.
patron elindeki hisseyi satıyor karşılığında para geliyorsa bedavaya nasıl oluyor?adamın hissesinin bir ederi var.
sıfır maliyeti nasıl buldunuz?
bu satanların karşılığında alanlar var.onların kyatırımcı mı olduğunu varsayıyorsunuz?
Bu satanlar diğer tarafta 25 milyonu alanlar? nasıl maliyet sıfır oluyor?
pala operasyonu olduğu tamam..kyatırımcı eziliyor tamam da bu yazdıklarınız gibi de değil.böyle okunmaz bu resim.
YTD
Çok dert etmeyin ortaklar sancı bitti buradan tepki gelmezse piyasa ya mal kaptırır bence ayrıca bedelliden mal alanların hatta birincil piyasadan mal alanlar bile zararda şu fiyatlarda 93 maliyetli yeni mallarım ile beklemeye devam
96 kurştan biraz daha aldım, yine de kısa vadede fazla beklentimyok. Zor hisse. Kapanış 1 tl üzerinde olabilir, yoksa şirket resmen küçük yatırımcıyı düdükledi, derler.
YATİRİMCİ İLİSKİLERİNE SİMDİ GONDERDİGİM MAİL:
ULAN İSİNİZ GUCUNUZ KUCUK YATİRİMCİLARİ DUDUKLEMEK. BASKA BİR BOK BİLMİYOR MUSUNUZ SİZ. KAC MİLYON ACİK YAPTİLAR TAHTADA GUNLERDİR. HİC Mİ HABERİNİZ YOK. BİR DE UTANMADAN SİKİLMADAN YATİRİMCİLARA TESWKKUR ETMİSSİNİZ KAPTA. PATRONUNA SELAM SOYLE...PATRONUNUN SPEKLERLE DANSİNİ..... BİR KEZ DE YATİRİMCİLARİ DUSUNUN CAMİSLAR.... ALLAH BELANİZİ VERECEK. SİZE DEMİYORUM HA SAKİN YANLİS ANLAMAYİN BENİM SOZUM SPEKLERLE ELELE VERİP KY Yİ DUDUKLEYEN PATRON BOZUNTULARİNİZA....SELAMLAR SAYGİLAR....
Android için Outlook uygulamasını edinin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı İlişkileri
Cüneyt BİRHAN*
c.birhan@usakseramik.com*
+90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1110)
Birol TAŞKIN
b.taskin@usakseramik.com
+90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1123)
Siz de TESEKKURLERİNE karşı bir kaç kelam yazınız...para kaybettik en azından içimiz rahat etsin biraz[emoji41][emoji41][emoji41]
Şöyle oluyor eski sermaye 43 dü 100 oldu 57 milyon şirkete girdi bu parayı kim kullanıcak? Patron peki patron sermaye arttırımına ne verdi? Hiç kısaca şirket sahibi bütün girdiyi dışarıdan sağladı ve kullanıcak ve giderlerinden oluşan borcu bu gelen parayla karşılayacak temettü vermediğine göre ve yönetimde halen kendinde ise sorun yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi