Şimdi bayram değil seyran değil niye bu kadar çıktı bu kağıt :wu:
2024 içinde ara ara eklerim diyordum, pahalı görünüyor artık gözüme
Printable View
Şimdi bayram değil seyran değil niye bu kadar çıktı bu kağıt :wu:
2024 içinde ara ara eklerim diyordum, pahalı görünüyor artık gözüme
sayın keko yeni hisse önerini sabırsızlıkla bekliyoruz
hayırlısı dostum...hepsini incelemek gerek..tabi başka adayları da ....şu anda çok da araştırmaya zaman ayıramadım...bir miktar baktıklarım da henüz içime sinmedi...ben öyle %20-50 peşinde değilim..olsam hisse çok...ben ve bana değer veren dostlarım için marj yüksek olmalı...bebek olmalı..keşif edilmemiş ve bakir olmalı...hep üvey evlat muamelesi görmüş olmalı...ucuzun ucuzu ama buna karşılık çıkış marjının yüksek olması gerekiyor...öyle bir tane bulduğumda hem burada hem de twiteer hesabımdan paylaşırım...ilk bir iki günde benden ucuza alabilirsiniz...ama sonradan piyasa fark ettiğinde artık uçmaya başlar...
farkındayım dostum..bu talep son iki üç haftadır yoğun şekilde bana geliyor...biraz daha sabır arkadaşlar....ellerimizdeki hisselerden henüz maximum faydalanabilmiş değiliz...hala gidecek çok yolları var...o yüzden de altın yumurtlayan tavukları hemencicik kesip başka arayışlara girmek istemiyorum...ararsam inşALLAH bulurum diyorum...ama gerçekten de ellerimdeki hisselere şu anda kıyamıyorum...lütfen biraz daha sabır...
nakite düşen arkadaşlar nakitte beklesinler veya zarar etmeyecekleri ama istediklerinde çabuk da çıkabilecekleri defansif hisselerde zaman geçirebilirler...yeni bir bebek gelinceye kadar sabır...
Son günlerde agresif hareketlerle fazla dikkat çekmeye başladı, bugün tamam mı yoksa devam mı bakalım.